Tekenen/Schilderen

Onder leiding van Kunstenares Fem Stamkart kunnen kinderen in verschillende leeftijdsgroepen dit seizoen opnieuw deelnemen aan een tweetal teken- en schildercursussen van elk zes lessen. Tijdens de cursuslessen komen diverse technieken aan de orde en zal ingespeeld worden op de mogelijkheden van beide leeftijdsgroepen. Direct na de herfstvakantie geeft Fem Stamkart les aan kinderen van 6 t/m 9-jarigen. Helaas gaat de teken/schildercursus voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in verband met het wegvallen van de subsidie voor kinderactiviteiten bij de Stichting Evenementen vooralsnog niet door...

Tekenen/Schilderen (Fem Stamkart)   - dinsdag   -   15.45-17.15 uur
- (6-9 jaar - Groepen 3-4-5)  
  29 oktober, 5, 12, 19, 26 november, 3 december
- (9-12 jaar - Groepen 5-6-7-8)
   Geen cursusslessen voor deze doelgroep in dit seizoen***

Tekenen/Schilderen
Kosten: € 60,00 p.p.
(6 lessen, incl. professionele begeleiding, consumpties (= limonade +snoepjes).

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Helaas gaat de teken/schildercursus voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, die in januari van start zou gaan, niet door.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden. 

Schrijf je in voor Teken/Schildercursus I 6 t/m 9 jaar (Dinsdag)