K3-dans

K3-dans

Natuurlijk staat de K3-danscursus weer op het programma. De Belgische meidengroep is nog steeds bijzonder populair. Hanne, Marthe en Klaasje zijn nog steeds een onuitputtelijke inspiratiebron voor de jeugdige K3-fans.
Gelukkig heeft onze dansdocente Eline Roosmalen laten weten vanaf maart 2020 weer de K3-traditie bij de Stichting Evenementen in ere te willen houden. Daarom zal er op de donderdag een swingende K3-dansles verzorgd worden. De danscursus wordt op zondagmiddag 7 juni 2020 afgesloten met een swingendepresentatie in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond (Herenweg 80).

Optreden van de K3-dans-kids tijdens een eerdere presentatie:
klik op: http://youtu.be/nhBqHjPUT-E

- K3-dans - donderdag - 15.30 - 16.30 uur - 4 - 6 jaar 
  12, 19, 26 maart, 2, 9, 16, 23 april, 14, 28 mei, 4 juni.  

Kosten: € 70,00 p.p.*** (10 cursuslessen, incl. professionele begeleiding en consumpties (= limo + snoepje).

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden. 

 

Aanmelden cusus