Peuterdans

Peuterdans

Tijdens een speciale danscursus voor de allerkleinsten staat natuurlijk het plezier voorop. Door middel van allerlei leuke dansspelletjes en mooie peuterdansmuziek maken zelfs deze hummeltjes al op ongedwongen wijze kennis met basisbewegingen, zoals springen, klappen, draaien, stampen en rollen. Uiteraard staat de beleving en de fantasie van het kind centraal...

De lessen worden gegeven zonder de aanwezigheid van de ouder. Uiteraard mogen de ouders het begin van de les en het eind van de les even meemaken...
De danslessen worden op zondagmiddag 7 juni 2020 afgesloten met een vertederende danspresentatie in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt (Herenweg 80, Warmond).
Even kijken naar een vorige presentatie? Klik op http://youtu.be/viffoB64Bks

- Peuterdans - donderdag - 14.30 - 15.15 uur - 2 - 4 jaar 
  12, 19, 26 maart, 2, 9, 16, 23 april, 14, 28 mei, 4 juni.
Peuterdans gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. Dit is nu (12 maart) nog niet het geval

Kosten: € 70,00 p.p. (10 cursuslessen, incl. professionele begeleiding en consumpties (= limo + snoepje).

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden. 

 

Aanmelden cursus