Streetdance

Speciaal voor kinderen die van lekker swingen houden verzorgt professioneel dansdocente Inge Pieterse bij de Stichting Evenementen de cursus Streetdance. Tijdens deze cursus wordt ingespeeld op de nieuwste ontwikkelingen op dansgebied. Inspiratie voor de dansen in deze cursus wordt gehaald uit de vele videoclips van de diverse muziekzenders. Deze swingende danscursus wordt op een zondagmiddag in januari 2020 (datum wordt nog bekendgemaakt) afgesloten met een spetterende perfomance in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond (Herenweg 80). Schrijf je snel in als je met deze nieuwe Oegstgeester danssensatie mee wilt doen.


- Streetdance - donderdag - 16.30-17.30 uur - 7 - 10 jaar
  10, 17, 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november, 5, 12 december, 10, 17, 24 januari. 

Kosten: € 70,00 p.p.*** (12 cursuslessen, incl. professionele begeleiding en consumpties (= limo + snoepje).

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden. 

Aanmelden voor deze cursus is mogelijk via de knop inschrijven van het keuzemenu.