Djembe en Percussie

Djembe en Percussie

Dankzij de inzet van ervaren percussionist Misha is het opnieuw mogelijk om deel te nemen aan een aantal djembécursussen. 
De cursussen worden zowel aan beginners als aan gevorderden gegeven.

Kinderen vanaf (6)7 jaar leren trommelen op Afrikaanse trommels en een aantal andere percussie-instrumenten
De cursussen worden aangeboden in blokken van telkens 6 lessen. Na iedere 12 lessen presenteren de jeugdige cursisten wat zij inmiddels geleerd hebben tijdens een ongetwijfeld indrukwekkende presentatie op zondag 26 januari 2020 in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt (Herenweg 80) in Warmond.
Tijdens een eerdere presentatie djembekids dit zien:   Klik op: Presentatie Djembecursus 

Via de Stichting Evenementen is het mogelijk om gedurende de cursusperiode een djembe te huren, zodat ook thuis geoefend kan worden. De kosten bedragen € 30,00 per cursusperiode (6 lessen). Stichting Evenementen kan ook bemiddelen bij de aanschaf van zo'n prachtige Afrikaanse trommel. We informeren u graag naar de mogelijkheden...

Djembe & Percussie (beginners) - woensdag - 13.30 - 14.30 uur - 7-15 jaar
Djembe & Percussie (gevorderden) - woensdag -14.30 - 15.30 uur - 7-15 jaar
Blok Ia: 9, 16, 30 oktober, 6, 13, 20 november
Blok Ib: 27 november, 4, 11, december, 8, 15, 22 januari 

€ 65,00 p.p. per blok van 6 lessen (incl. professionele begeleiding, consumpties (= limo + snoepje).

(wijzigingen voorbehouden)

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden. 

Schrijf je in voor Djembe (beginners) 7 t/m 15 jaar (Woensdag)

Schrijf je in voor Djembe (gevorderden) 7 t/m 15 jaar (Woensdag)