Kokkies

Kokkies

In de periode maart-juni zijn (nog) geen kook- en bakactiviteiten gepland!!!

Hieronder staat nog de oude informatie:

Op veelvuldig verzoek is er nu ook voor jongere kinderen een kookactiviteit. Helaas zijn de kookactiviteiten voor jongere kinderen op de dinsdag komen te vervallen. Wel is er nog een alternatief bedacht op de donderdag om deze doelgroep nog met koken en bakken in aanraking te kunnen brengen.
Gedurende deze bijzondere kookactiviteit kunnen kinderen van 7 en 8 jaar (groepen 4  en 5) lekkere gerechten klaarmaken tijdens de nieuwe korte cursus "kokkies"... Tijdens de kooklessen leren ook deze jongste kookkids in anderhalf uur tijd in kleine groepjes zelf een maaltijd klaar te maken. Na een korte instructie en het voorbereidende snijwerk mogen de kids zelf in de pannen roeren en zullen ze telkens een overheerlijke maaltijd bereiden.

Kokkies   -   donderdag   -   17.00-18.15 uur   -   (7-8 jaar - groepen 4 en 5)

Kosten: € 50,00 p.p. (4 lessen), incl. alle ingrediënten, professionele begeleiding, consumpties).

(wijzigingen voorbehouden)

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. De kooklessen voor jongere kinderen zijn op de dinsdag komen te vervallen en in aangepaste vorm verplaatst naar de donderdag aan het einde van de middag. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden.