Voice4Kids

Voice4Kids

Op veelvuldig verzoek verzorgt Susanne de Rooij naast de populaire musicalcursus nu ook een speciale cursus voor jongere kinderen die al kennis willen maken met zingen en dansen: Voice4Kids. ​Deze cursus, die gegeven wordt op de donderdag van 15.30 uur tot 16.30 uur, wordt afgesloten op zondag 7 juni 2020 met een presentatie in soc. cult. centr. Het Trefpunt in Warmond. Kaarten voor deze presentatie zijn in de week voor de uitvoeringsdatum verkrijgbaar bij de Stichting Evenementen in het Dorpscentrum.

- Voice4Kids   -   donderdag   -   15.30-16.30  -  7-9 jaar
  12, 19, 26 maart, 2, 9, 16, 23 april, 14, 28 mei, 4, juni

Kosten: € 70,00 p.p. (10 lessen, incl. professionele begeleiding, consumpties (= limonade + snoepjes).

(wijzigingen voorbehouden)

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het Oegstgeester subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden. 

 

Inschrijven cursus