Inschrijven

Zaterdag 2 juni gaat  de inschrijving van de 46ste Oegstgeester Kindervakantieweek van start>
De inschrijflocatie is naast de huidige uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk: Dorpscentrum Oegstgeest (Lijtweg 9, Oegstgeest) van start. 
Van 10.00 uur tot 12.00 uur is hier een aantal Evenementenvrijwilligers aanwezig om de eerste KIVA-deelnemers in te schrijven.
Mochten er na deze inschrijfdatum nog plaatsen beschikbaar zijn, dan kunt u op deze pagina lezen wanneer er nog extra inschrijfmogelijkheden zijn.

*** Op dit moment hebben 000 kinderen zich voor de KIVA 2018 laten inschrijven! (inschrijven is mogelijk vanaf 2 juni!!!) ***

Wanneer de KIVA is volgeboekt komen de overige aanmeldingen op de reservelijst.
De inschrijfformulieren worden dan nog wel aangenomen (echter zonder betaling).

Aan de KIVA 2018 kunnen alleen kinderen deelnemen die tijdens het schooljaar 2017-2018 in de groepen 3, 4, 5, 6, 7 of 8 zitten van de basisscholen waar de KIVA-folders zijn uitgedeeld en/of in Oegstgeest woonachtig zijn. 

Ondanks het bijzondere programma van de KIVA 2018 heeft de Stichting Evenementen opnieuw geprobeerd de kosten van de kindervakantieweek zo laag mogelijk te houden. De vijfdaagse KIVA kost € 70,00 p.p.

Om de inschrijving zo eerlijk mogelijk te laten verlopen gelden ook dit jaar de volgende inschrijfregels:

  1. Lever het inschrijfformulier uit de KIVA-folder gelijktijdig met het inschrijfgeld in. Liefst gepast betalen. Er is helaas geen pinmogelijkheid.
    Na het inleveren van het inschrijfformulier en het doen van de betaling ontvangt u een bewijs van inschrijving en betaling. In de week voor de KIVA-week ontvangt u verdere informatie over de KIVA 2018: Een programma-boekje met daarin het volledige programma van de kindervakantieweek en de groepsindeling van uw kind(eren).
  2. Per inschrijfformulier kan slechts één deelnemer voor de KIVA ingeschreven worden!
  3. Alleen originele groene en volledig-ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.
  4. Het is de bedoeling dat ouders/verzorgers zelf het inschrijfformulier van hun eigen kind(eren) invullen.
  5. Per volwassene worden slechts van één adres inschrijfformulieren aangenomen. Het is dus niet mogelijk om inschrijfformulieren van kinderen van verschillende adressen door een persoon te laten inleveren, tenzij hier vooraf andere afspraken over gemaakt zijn.
  6. Als kinderen bij elkaar in een groep willen, vermeld dit dan bij bijzonderheden op beide inschrijfformulieren (nooit meer dan twee voorkeuren per fomulier).

Let op!!! De KIVA-boekjes (incl. inschrijfformulier) worden via de basisscholen verspreid (in de week voorafgaand aan de eerste KIVA-inschrijfdag). 
Kinderen van die basisscholen en/of kinderen die in Oegstgeest woonachtig en op een andere basisschool zitten kunnen aan de KIVA deelnemen.


Gezien de grote belangstelling voor de populaire kindervakantieweek is het verstandig tijdig te reageren als u uw kind(eren) wilt inschrijven. Afhankelijk van de beschikbare leiding zal bekeken worden hoeveel kinderen aan de KIVA kunnen deelnemen. Kinderen die niet direct geplaatst kunnen worden komen op de reservelijst. 

Voor telefonische inlichtingen kunt u terecht bij de Stichting Evenementen via 071-5171540. Het is echter niet mogelijk om telefonisch of per e-mail plaatsen te reserveren.

Er zijn 200-250 gegarandeerde plaatsen. Hierna komen de deelnemers op een zogenaamde eerste reservelijst en worden zij geplaatst als er voldoende leiding is (tot een maximum van 300 kinderen). 
Boven de 300 aanmeldingen is er sprake van een defitieve reservelijst. Alleen bij uitval van aangemelde deelnemers worden kinderen van de reservelijst nog toegelaten.
‚Äč