Programma

46ste Kindervakantieweek:
KIVA 2018 - KIVA SURPRISE!!!

In de laatste week van de zomervakantie - van 20 t/m 24 augustus 2018 - valt er voor de Oegstgeester jeugd in de basisschoolleeftijd tijdens de Oegstgeester Kindervakantieweek van alles te beleven.
Aan de hand van dit programma-overzicht gunnen we iedereen vast een korte vooruitblik naar een schitterende KIVA-week...
Voor het uitvoerige programma (met tijden) kun je bij iedere dag doorklikken naar het dagprogramma.
Veel leesplezier!
 

 

maandag 20 augustus
Na de eerste kennismaking met de leiding en de overige kinderen van de groep worden op allerlei leuke spelactiviteiten gedaan. Ook is er een heel bijzondere theatervoorstelling...   
Klik hier voor het volledige maandagprogramma

dinsdag 21 augustus
Op deze dag gebeuren er tijdens de Vossenjacht met Speurspel allerlei vreemde dingen in het altijd zo rustige Oegsgeest. Bovendien is er een schitterende straattheatervoorstelling van Martin Forget met "De Vijfsterren Ober".
Verder is er op het Evenemententerrein aan de Lijtweg Circus Kristal: Een schitterend meespeelcircus, waar de kinderen zelf in the spotlights staan.
Spanning, sensatie en heel veel lol op deze tweede KIVA-dag!   
Klik hier voor het volledige dinsdagprogramma 

woensdag 22 augustus
Natuurlijk bruist ook deze KIVA-dag van de activiteiten. Hoe, wat, waar...? Dat blijft natuurlijk nog even een verrassing...
In ieder geval wordt er deze dag ook een spetterend bezoek gebracht aan Zwembad Poelmeer.   
Klik hier voor het volledige woensdagprogramma

donderdag 23 augustus
Veel kinderen kijken er al naar uit: het jaarlijkse kiva-uitje naar het gezellige en inmiddels vertrouwde Familiepark Drievliet in Den Haag.
Om  9.30 uur(!) vertrekken de KIVA-kids en begeleiders met een aantal luxe Koninklijke Beuk-touringcarsvoor een complete en verantwoorde dag uit!
's Avonds is er nog een swingende KIVA-disco.   
Klik hier voor het volledige donderdagprogramma

vrijdag 24 augustus
Op de slotdag van de KIVA is er een gezellige mini-kermis op het Evenemententerrein aan de Lijtweg.
Aan het begin van de middag zorgt de brandweer voor een spetterende brandweeroefening, waarbij de kinderen zelf de slang ter hand mogen nemen.
De 46ste KIVA wordt naar dit jaar afgesloten met de bijzondere en eigentijdse theatervoorstelling van Fanatiek Evenementen met Mike-E en Spikey-Y!   
Klik hier voor het volledige vrijdagprogramma

Uiteraard is er bij de invulling van het programma rekening gehouden met diverse leeftijdsgroepen.      
(wijzigingen voorbehouden)

In de week voorafgaand aan de KIVA-week ontvangen de deelnemende kinderen het programmaboekje met het gedetailleerde daginformatie. ‚Äč
Op de adressticker van dit boekje staat het KIVA-groepsnummer vermeld.