Programma

Programma

De informatie op deze pagina moet nog worden aangepast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Onderstaande informatie geeft een beeld van KIVA 2019:

 

47ste Kindervakantieweek:
KIVA 2019 - KIVA-kids' got Talent!!!

In de laatste week van de zomervakantie - van 26 t/m 30 augustus 2019 - valt er voor de Oegstgeester jeugd in de basisschoolleeftijd tijdens de Oegstgeester Kindervakantieweek van alles te beleven. Aan de hand van dit programma-overzicht gunnen we iedereen vast een korte vooruitblik naar een schitterende KIVA-week...
Voor het uitvoerige programma (met tijden) kun je zodra dit programma beschikbaar is (op dit moment nog niet dus...) bij iedere dag doorklikken naar het dagprogramma.
Veel leesplezier!

Nu vast een vooruitblik naar een schitterende 47ste KIVA-week met als thema “KIVA 2019 – KIVA-kids’ got talent!!!” : 

Maandag 26 augustus
Na de eerste kennismaking met de leiding en de overige kinderen van de groep worden op diverse locaties in Oegstgeest allerlei leuke en verrassende activiteiten gedaan, waarbij de kinderen hun talenten al zullen tonen.
Klik hier voor het uitgebreide dagprogramma van de maandag

Dinsdag 27 augustus
Op deze dag gebeuren er op gezette tijden vreemde dingen in het altijd zo rustige Oegstgeest… Dingen die de kinderen zeker niet onopgemerkt zullen blijven… Verder valt er van alles te beleven op het Evenemententerrein op de Lijtweg… Spanning, sensatie en veel lol op deze tweede KIVA-dag!!!
Klik hier voor het uitgebreide dagprogramma van de dinsdag

Woensdag 28 augustus
Natuurlijk bruist ook deze KIVA-dag van de activiteiten. Hoe, wat, waar? Dat blijft natuurlijk nog even een verrassing!
In ieder geval wordt er deze dag ook een spetterend bezoek gebracht aan Zwembad Poelmeer (deze dag is alleen toegankelijk voor kinderen met zwemdiploma('s).
Klik hier voor het uitgebreide dagprogramma van de woendag

Donderdag 29 augustus
Veel kinderen kijken er al naar uit: Het jaarlijkse KIVA-uitje naar het gezellige en inmiddels vertrouwde familiepark Drievliet in Den Haag.
Om 9.30 uur vertrekken kinderen en begeleiders met een aantal luxe Koninklijke Beuk-touringcars vanaf de Lijtweg voor een complete en verantwoorde dag uit! ’s Avonds kunnen de kids hun danskunsten vertonen tijdens de swingende KIVA-Disco-Party.
Klik hier voor het uitgebreide dagprogramma van de donderdag

Vrijdag 30 augustus
Op de slotdag van de KIVA is er een gezellige mini-kermis op het Evenemententerrein op de Lijtweg. 
Aan het begin van de middag zorgt Funfare nog voor een muzikale act, waarbij de talentvolle KIVA-kids natuurlijk betrokken zullen worden en is er nog een extra spelactiviteit. De KIVA wordt ook dit jaar afgesloten met een verrassend kindertheater!
Klik hier voor het uitgebreide dagprogramma van de vrijdag 

Uiteraard is er bij de invulling van het programma rekening gehouden met diverse leeftijdsgroepen.      
(wijzigingen voorbehouden)

In de week voorafgaand aan de KIVA-week ontvangen de deelnemende kinderen het programmaboekje met het gedetailleerde daginformatie. ​Deze informatie zal dan ook op deze website te vinden zijn. 
Op de adressticker van dit boekje staat het KIVA-groepsnummer vermeld.