The Lion King

The Lion King

Musicalreis naar Koning der Musicals

Dinsdag 13 december 2016 EN DINSDAG 24 JANUARI 2017!!! konden en kunnen zo’n 50 musicalliefhebbers met de Stichting Evenementen vanuit Oegstgeest afreizen naar het AFAS Circustheater in Scheveningen om getuige te zijn van een theaterspektakel dat alle verwachtingen overtreft...

Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King, de Koning der Musicals en laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. 

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.
Belangstelling? Laat het snel weten! 

Opstapplaats: Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9, 2341 HA  Oegstgeest    
Aanwezig: 18.30 uur - Vertrek: 18.45 uur - Terugkomst: ca. 23.30 uur 
Kosten€ 67,50 p.p. (incl. entreebewijs, vervoer per luxe koninklijke Beuk-touringcar, kopje koffie/thee onderweg, administratie- en organisatiekosten).

Aanmelden voor deze reis? Klik op: Aanmelden

Vertreklocatie op de kaart

Route naar vertreklocatie