Breed cursussenaanbod na Voorjaarsvakantie!

Breed cursussenaanbod na Voorjaarsvakantie!

Meer dan 20 cursussen voor meer dan 200 kinderen! Binnenkort is het weer mogelijk bij de Stichting Evenementen in het Oegstgeester Dorpscentrum.
Direct na het uitkomen van de speciale cursussenfolder stromen de aanmeldingen weer binnen... Het gaat goed met het Oegstgeester jeugdwerk dat weer wekelijks vele tientallen kinderen kan laten genieten van een breed activiteitenaanbod in Dorpscentrum Oegstgeest (Lijtweg 9, Oegstgeest).  Recentelijk presenteerden kinderen die deelgenomen hebben aan de dans-, djembé- en toneelcursussen zich tijdens een drukbezochte presentatie in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. 
Binnenkort verzorgt de Stichting Evenementen opnieuw meer dan 20 cursussen voor meer dan 200 kinderen in het Oegstgeester Dorpscentrum.
Direct na het uitkomen van de speciale cursussenfolder stromen de aanmeldingen weer binnen... 
De activiteiten van de Stichting Evenementen worden ondersteund door de
Stichting Jeugd- en Jongerenwerk.
Agendatip!   
De inschrijving voor de 45ste Kindervakantieweek - KIVA 2017- start op zaterdag 10 juni!

 

Dansen en Djembé …
N.a.v. de vele positieve reacties op de danscursussen van Susanne de Rooij en Inge Pieterse melden de sympathieke dansjuffen binnenkort opnieuw  van start te willen gaan met hun populaire danslessen: Zowel op de woensdag als op de donderdag zijn er danslessen voor diverse leeftijdsgroepen: Op de woensdag K-dans en Kidsdance; op de donderdag Peuterdans, K3-dans en Street/Clipdance met Hip Hop! Nieuw is de uit Amerika overgewaaide dansrage Hoop-Dance (8-12 jr), die op de vrijdag gegeven zal worden door Nathalie de Jong.  
Misha Kostava hoopt weer diverse kinderen te verwelkomen bij zijn unieke cursussen Djembe & Percussie. Nieuw is dat naast het trommelen op prachtige Afrikaanse trommels hij de kinderen ook kennis wil laten maken met een aantal andere percussie-instrumenten.

Creatief en Techniek
Creatieve kids kunnen bij de Stichting Evenementen deelnemen aan de Teken/Schildercursussen van Fem Stamkart die zijn op de dinsdag geeft aan kinderen van 6-9 jr. en 8-12 jr. Verder kunnen op de woensdag de cursussen Woodykids (9-12 jaar) en het Juniorlab (8-11 jr.) van start gaan en is er op de dinsdag de duurzame cursus Technicakids (9-12 jr.)

Cuinair genieten!
Bijzonder populair zijn de diverse bak- en kookcursussen die op diverse dagen gegeven worden. Op de woensdag opent De Bakkerij (9-12 jr.)haar deuren en is er later dit seizoen een speciale cursus voor de meer ervaren kookkids: Kids Culinair (9-12 jr.).
Voor zo’n 25 kinderen (8-12 jr) gaan op woensdag, donderdag en vrijdag de Kinderkookcafés van start. Deze kookcursussen worden telkens afgesloten met een Kidsrestaurant. Voor de allerkleinsten (7-8 jr.) is er tegenwoordig op de dinsdag de cursus Kokkies.   

Musical, Voice4Kids en Toneel
Docente Susanne de Rooij is op dit moment keihard met haar musicalkids aan het werk aan de voorbereidingen voor de musical The Sound of Music, die op 16 juni op de planken zal worden gezet. Aanmelden voor de volgende musicalcursus is al mogelijk…
V
oor jongere kids (7-9 jaar) hoopt zij binnenkort van start te gaan met Voice4Kids; een speciale cursus met zang en dans.
Wie het leuk vindt om nog voor de zomervakantie zelf op de planken te staan in een geweldige toneelproductie kan zich aanmelden voor de cursus Toneel Spelen van acteur, regisseur en toneelmaker Pim Karhof. Hij hoopt opnieuw op de vrijdag diverse jeugdige acteurs en actrices (8-12 jaar) te verwelkomen…

Inschrijven/Informatie
Meer inhoudelijke informatie over de cursussen kunt u vinden op de speciale cursussenpagina's op deze website. Aanmelden voor een cursus is mogelijk via de knop inschrijven van het keuzemenu. 
Nog vragen? Bel gerust: 071-5171540