Buurvereniging presenteert Cabaretpoel!

Buurvereniging presenteert Cabaretpoel!
Cabaretliefhebbers opgelet!
In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Janneke Jager speelt, zingt en schrijft. Soms overdrijft ze een beetje. Af en toe kan ze je tot tranen toe ontroeren. Het liefst doet ze allebei; een drama queen met een vleugje Groningse nuchterheid. Gewapend met haar roze ukelele of achter de piano schotelt Janneke haar publiek absurde constateringen, dwaze anekdotes en ontroerende of grappige liedjes voor. Brutaal betrekt ze haar publiek in een verrassende act….Misschien niet altijd even fris, maar eerlijk is ze wel…wie durft?

Jasper van der Veen doet geen concessie meer. Althans, dat probeert hij. Hij schrijft, schrapt en zingt. In 2012 stond hij in de finale van het Gronings Studenten Cabaret Festival en in 2013 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Nu komt er een nieuw programma en met trots probeert hij het op jullie uit.

Janneke de Bijl studeerde cum laude af aan de Theateropleiding Selma Susanna. Ze speelt haar zelfgemaakte liedjes op accordeon, die ze aan elkaar praat met grappige teksten. Een mooie combinatie van intelligentie, gekte en droge humor. Zij trakteert u op scherpe inzichten, humoristische observaties en persoonlijke bekentenissen over status. Janneke behaalde de halve finale van Cameretten en de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

De vierde deelnemer blijft nog even een verrassing...

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van het Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Bekijk ook de nieuwe website van De Cabaretpoel: www.cabaretpoel.nl.