Cursussen voor jongeren en volwassenen!

Naast de vele cursus- en vakantieactiviteiten die de Stichting Evenementen voor de Oegstgeester jeugd verzorgt is het ook mogelijk om via de Evenementenwebsite plaatsen te reserveren voor de special Djembe- en Zumbacursussen die speciaal voor volwassenen in Oegstgeest gegeven worden. De cursussen worden verzorgd door respectievelijk Misha Kostava en Shirley Peters op de woensdagavond in de Hofdijckschool (Hazenboslaan 1, Oegstgeest).

Vorig jaar heeft u in de regionale pers kunnen lezen dat Dans- en Zumba-docente Shirley Peters in Oegstgeest speciale Zumba-cursussen voor jongeren en volwassenen wilde gaan geven. Gezien de toenemende belangstelling die er voor deze unieke cursussen, waarbij ontspannen, sporten en dansen centraal staan, blijkt te bestaan, laat de gecertificeerde docente weten diret na de voorjaarsvakantie met een gloednieuwe Zumba-cursus van start te gaan.

Ook djemb-docente Misha Kostava wil naast de jeugdcursussen een speciale cursus voor volwassenen gaan geven. Gezien de vele positieve reacties op en naar aanleiding van de vorige cursus hoopt hij opnieuw diverse enthousiaste nieuwe djembespelers te mogen begroeten.
Belangstelling om aan een van de volwassenencursussen deel te nemen?

Aanmelden is mogelijk via de knop inschrijven van het keuzemenu op deze website.
Voor de Zumbacursussen kunt u ook contact opnemen met Shirley Peters zelf via 06-11114530.