Drukbezochte dans- en djemb-presentatie.

Drukbezochte dans- en djemb-presentatie.
Maar liefst zon 250 ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden waren op zaterdag 17 januari j.l. naar Sociaal Cultureel Centrum Het Trefpunt in Warmond gekomen om er te genieten van diverse dans- en djembe-optredens die o.l.v. dansjuf Natasha van Dinter en djembe-docent Misha Kostava werden verzorgd.

Erg leuk was het optreden van de deelnemertjes van de Peuterdanscursus die met Twee Handjes, Bump de Olifant, Even stampen en Vlindertje de harten van het publiek wisten te winnen. Hierna was het de beurt aan zon 40 K3-dans-kids die voor het nodige spektakel zorgden met Oya Ll, Toveren en Kuma H. Ook verrasten zij het publiek met een aantal niet K3nummers zoals Ze kunnen zeggen wat ze willen en Hokey Cokey. Aan het eind van de dansoptredens zette Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier scheidend docente Natasha van Dinter in het zonnetje. Meer dan 1000 kinderen hebben de afgelopen jaren kunnen genieten van de vele danscursussen en workshops die zij bij de Stichting Evenementen heeft gegeven. Door de enorme drukte in haar Pilates Studio in Leiden gaat juf Natasha stoppen met de danscursussen in Oegstgeest. Natuurlijk wensen we haar hierbij veel succes. Stichting Evenementen meldt al vergevorderde plannen te hebben om binnenkort de danslessen in het Gemeentecentrum met een nieuwe dansjuf te kunnen continueren.
Na de pauze was het de beurt aan de cursisten beginners en gevorderden van de djemb-cursussen die o.l.v. docent Misha Kostava lieten zien wat zij zoal in hun mars hebben. Ook het demonstratieteam verzorgde een indrukwekkend optreden. Dat deze cursussen populair zijn blijkt uit de vele cursisten die aangegeven door te willen gaan met de vervolgcursussen.
Ook is er nu al veel vraag naar de nieuwe djembcursussen

Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier blijf het geweldig vinden dat zoveel kinderen en tieners hun plezier beleven aan de jeugdactiviteiten die momenteel onder de vlag van de Stichting Evenementen in het Gemeentecentrum worden verzorgd. Op de woensdagmiddag worden soms acht verschillende jeugdwerkactiviteiten aangeboden, maar ook op andere dagen bruist het jeugdwerk.
Ook spreekt hij zijn enorme waardering uit voor de inzet van de cursusleiding en de tientallen vrijwilligers, die de Stichting Evenementen al jarenlang ondersteunen bij het realiseren van de vele jeugdactiviteiten. Ook de hartverwarmende reacties van kinderen en ouders zijn voor hem de drijfveer om er alles aan te doen om het jeugdwerk in Oegstgeest overeind te houden

Foto\\\'s van de presentatie treft u aan in het speciale Fotoalbum.