Drukte bij inschrijving KIVA 2018

Drukte bij inschrijving KIVA 2018

Zaterdag 2 juni is de inschrijving van de 46ste Kindervakantieweek van start gegaan. In de laatste week van de Zomervakantie zal de Stichting Evenementen, ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk, weer zorgdragen voor een schitterende vakantieweek met dit jaar als thema “KIVA – SURPRISE!!!”. Op de eerste KIVA-dag lieten maar liefst 357 kinderen zich inschrijven…
Opnieuw worden zo’n 300 Oegstgeester kinderen uit de groepen 3 t/m 8 in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan een activiteitenweek boordevol leuke en afwisselende activiteiten. Dit betekent dat een aantal kinderen op dit moment alleen nog een plek op de reservelijst hebben.

Het was weer een gezellige drukte naast Dorpscentrum Oegstgeest, de huidige uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk. Om 8.30 uur stonden de eerste mensen in de rij om hun kinderen aan te melden voor de populaire Kindervakantieweek. Even voor 10.00 uur startte de inschrijving en konden dankzij de inzet van Wilma, Mariette, Frank en Diderik de aanmeldingen vlot verwerkt worden.

Op dit moment is de KIVA volgeboekt. Nieuwe inschrijfformulieren worden nog wel aangenomen (bakje in het Dorpscentrum), maar de kans op deelname is vrijwel zeker uitgesloten:
Inmiddels staan meer dan 60 kinderen op de reservelijst.