Extra musicalreis naar Sister Act!

Extra musicalreis naar Sister Act!
Recentelijk is de Stichting Evenementen weer van start gegaan met haar populaire Evenementenreizen. Voor de eerste reis een musicalreis naar Sister Act op donderdag 25 april j.l. bestond zo veel belangstelling dat deze reis in recordtijd was volgeboekt.
Inmiddels laat Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier weten dat ook de geplande extra musicalreis naar deze musical op donderdag 6 juni a.s. door zal gaan. Opnieuw kunnen enkele tientallen musicalliefhebbers naar Scheveningen afreizen om van deze hitmusical te gaan genieten Belangstelling? Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Joop van den Ende Theaterproducties en Whoopi Goldberg brengen Sister Act, na de succesvolle lancering op onder andere Broadway, naar Nederland. Gebaseerd op de award winnende filmhit, waarin Whoopi Goldberg zelf de hoofdrol speelde. Deloris Van Cartier is een diva met veel noten op haar zang, maar zonder succes. Nadat ze per ongeluk getuige is van een criminele afrekening zoekt ze noodgedwongen haar toevlucht in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een bijzonder strenge Moeder Overste. Deloris helpt haar zusters hun stem te vinden en herontdekt daarbij ook onverwachts haar eigen stem. Een hilarisch en hemels verhaal dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland.
De hoofdrollen in Sister Act worden gespeeld door o.m. Carolina Dijkhuizen (Deloris), Simone Kleinsma (Moeder Overste), Stanley Burleson (Curtis), Edwin Jonker (Eddie), Frans Mulder (Monseigneur O Hara) en Christanne de Bruijn (Mary Robert).

Gezien de te verwachten reacties is het verstandig om snel te reageren als uw belangstelling voor deze extra musicalreis is gewekt.

Aanmelden is mogelijk via deze website.

Fototekst
Op donderdag 6 juni a.s. verzorgt de Stichting Evenementen een extra musicalreis naar Sister Act.
Er is nog een beperkt aantal plaatsen