Extra musicalreis naar The Lion King!

Extra musicalreis naar The Lion King!

Musicalreis naar Koning der Musicals
In het nieuwe jaar kunnen opnieuw enkele tientallen musicalliefhebbers met de Stichting Evenementen vanuit Oegstgeest afreizen naar een theaterspektakel dat alle verwachtingen overtreft:
Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King, de Koning der Musicals en laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning.
Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Volg Simba tijdens zijn gevaarlijke reis en beleef hoe een kleine leeuw uitgroeit tot machtige koning.
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

Dinsdag 24 januari vertrekken opnieuw zo’n 50 musicalliefhebbers vanaf de opstapplaats bij het Oegstgeester Dorpscentrum aan de Lijtweg naar het AFAS Circustheater in Scheveningen om getuige te zijn van deze schitterende musical.

Meer info? Klik hier