Geslaagde presentatie

Geslaagde presentatie

Verdeeld over twee presentaties lieten de kinderen die in de periode maart tot juni deelgenomen hebben aan de dans-, Voice4Kids-, toneel- en djembécursussen zien wat zij tijdens de lessen geleerd hebben:   

De eerste presentatie stond in het teken van Peuterdans, K3-dans en Kidsdance. Nadat Inge Pieterse samen met de peuters een Leeuwendans presenteerde begeleidde zij samen met Susanne de Rooij een aantal vertederende optredens van twee K3-dansgroepen, met populaire nummers als Ushuaia, Frans Liedje, K3-airlines, Liefdeskapitein en Alle Kleuren. Ook was er een verrassend circusoptreden.
De Kidsdancekids van Susanne sloten het eerste blok swingend af met ”Uptown Funk” van Mark Ronson en “Feest” van Kinderen voor Kinderen.
Na de pauze verzorgden Susanne samen met haar Voice4Kids-groep een verrassend optreden, waarbij zingen en dansen centraal stonden. Naast het tijdloze ”Do-Re-Mi” en het swingende ”Sexy als ik dans” presenteerden zij ook Heartbeat van Vajèn Van Den Bosch en “Samen voor Altijd ” van Marco Borsato.
Hierna was opnieuw de beurt aan Inge die de Street/Clipdance-kids liet swingen tijdens “No Money” van Glantis en “Get Ugly” van Jason Derulu. \
Hierna zetten o.l.v. docent en regisseur Pim Karhof tien jeugdige toneeltalenten een het stuk “Don Quichotte en de Kijkcijfers” op de planken. Verrassend om te zien hoe o.m. Jeroen Pauw, Eva Jinek, Linda de Mol en Martijn Krabbé en in één toneel stuk samen te zien zijn met Marco Polo en Helena van Troje. Het publiek genoot zichtbaar van voorstelling waarbij indrukwekkend veel tekst door de kinderen zich  meester was gemaakt. Een groot compliment dus aan Pim en zijn toneelkids.
De presentatie werd afgesloten met een spetterend optreden van Misha Kostava en zijn djembékids. Zowel de beginners als de gevorderden jeugdige percussionisten wisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar te krijgen.
Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen (met dank aan Daan S bloemenwinkel) als dank voor hun geweldige inzet. Vanzelfsprekend ook een woord van dank voor Richard Veenvliet van Het Trefpunt die voor het licht en het geluid zorgde en vrijwilligers Angela, Frank, Ditje, Iris en Mariette voor hun werk achter de schermen…

Het komend seizoen hoopt de Stichting Evenementen iedereen te kunnen verrassen met diverse activiteiten, die in het kader van het 25-jarig jubileum van de actieve vrijwilligersorganisatie in of vanuit Oegstgeest zullen worden verzorgd. Vanzelfsprekend is aanmelden voor de vele jeugdwerkcursussen binnenkort ook weer mogelijk, want na de zomervakantie zullen opnieuw zo’n 200 kinderen kunnen genieten van meer dan 20 verschillende cursussen in het Oegstgeester Dorpscentrum.