Geslaagde Presentatie Dans, Voice4Kids, Djembé en Toneel

Geslaagde Presentatie Dans, Voice4Kids, Djembé en Toneel

Verdeeld over twee presentaties lieten de kinderen die in de periode oktober 2019 tot januari 2020 deelgenomen hebben aan de dans-, Voice4Kids-, toneel- en djembécursussen zien wat zij tijdens de lessen geleerd hebben: Ze stonden echt te stralen in “the Spotlights”.

De eerste presentatie stond in het teken van Peuterdans en K3-dans, begeleid door dansdocente Inge Pieterse. Deze keer stonden “beroepen” centraal. Vertederend waren de dansjes van de Peuters tijdens hun bezoeken aan het circus en de dierentuin en kleurrijk waren de optredens van de K3-kids met populaire nummers als “Kusjessoldaten”, “Popgroep” en “Hey Mister Deejay”.
Na de pauze liet Susanne de Rooij haar Voice4Kids-groep een verrassend optreden verzorgen dat in het tekenstond van Kinderen voor Kinderen.
De Streetdance-groep verzorgde o.l.v. Inge Pieterse een spetterende performance met “Five More Hours” en “Boom”.
Ook Misha en zijn djembékids wisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar te krijgen.
Onder toeziend oog van docent en regisseur Pim Karhof zetten elf jeugdige toneeltalenten “Inspiratie voor een nieuw stuk” op de planken. Het publiek genoot zichtbaar van de vele grote namen uit de geschiedenis – van Amelia Earlhart, Karel VII en Jeanne d’Arc tot Julius Caesar, Cleopatra en Robin Hood – die ten tonele weden gebracht. Het was indrukwekkend om te zien hoeveel tekst door de kinderen zich in korte tijd meester was gemaakt. Een groot compliment dus aan Pim en zijn toneelkids.

Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen (met dank aan Daan S nieuwe bloemenwinkel uit Nieuw Rhijngeest) als dank voor hun geweldige inzet. Vanzelfsprekend was er ook een woord van dank voor Fred Kuipers en Frank Goddijn van Het Trefpunt die voor licht en geluid zorgden en Evenementenvrijwilligers voor hun werk achter de schermen…