Geslaagde presentatie Oegstgeester Jeugdwerk!

Geslaagde presentatie Oegstgeester Jeugdwerk!
Zaterdag 25 januari j.l. was het een drukte van belang bij de presentatie van het Oegstgeester jeugdwerk in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. O.l.v. dansdocente Eline Roosemalen, toneeldocent Pim Karhof en djembédocent Misha Kostava lieten de kinderen die in de periode maart tot juni deelgenomen hebben aan de dans-, toneel- en djembécursussen zien wat zij tijdens de lessen zoal geleerd hebben.

Dansdocente Eline Roosemalen liet kinderen van 2 tot en met 12 jaar stralen op een echt podium. Eerst was er een vertederend optreden van de Peutergroep, daarna verzorgden de K3-kids een kleurrijk optreden.
De peuters brachten het aanwezige publiek in vervoering met hun lieve dansjes, waarbij Eline de kinderen als stewardess naar een aantal fantasielanden liet vliegen…
Kleurrijk en stralend waren de optredens van de K3-kids die soms in aparte groepen en soms samen in de spotlights dansten.
Het tweede deel van de danspresentatie werd geopend een aantal schitterende dansperfomences van de kinderen die deelgenomen hebben aan de cursussen Kidsdance, Dancingtime en Street- en Clipdance. De kids

O.l.v. docent acteur, regisseur en theatermaker Pim Karhof zetten zeven jeugdige toneeltalenten een geheel eigentijdse versie van William Shakespears klassieker Much Ado About Nothing op de planken. Iedereen was verrast door het hoge niveau waarmee het unieke stuk, nu met de titel Een Hoof Gedoe om Niks…, op de planken werd gezet.

Misha Kostava en zijn djembekids besloten de presentatie met een swingend djembé en percussieoptreden. Zowel de djembécursisten als het indrukwekkend goede demonstratieteam wisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar te krijgen.

Aan het eind van iedere performance ontvingen de enthousiaste docenten uit handen van Diderik Selier prachtige bossen bloemen (met dank aan Daan S bloemenwinkel) als dank voor hun geweldige inzet. Vanzelfsprekend ook dank voor Richard van Het Trefpunt die voor licht, geluid en projectie zorgde, Riek voor de catering en Evenementenvrijwilligers Frank en Martin voor hun geweldige inzet achter de schermen…