Geslaagde presentatie Oegstgeester Jeugdwerk

Verdeeld over twee presentaties lieten de kinderen die in de periode maart tot juni deelgenomen hebben aan de dans-, Voice4Kids-, toneel- en djembécursussen zien wat zij tijdens de lessen geleerd hebben. De eerste presentatie stond in het teken van Peuterdans en K3-dans. Onder leiding van Inge Pieterse verzorgde beide dansgroepen een aantal swingende optredens: Vertederende dansjes door de Peuters en meer kleurrijke dansoptredens van de K3-kids.

Direct na de pauze verzorgde de Street- and Clipdancegroep o.l.v. Inge Pieterse een swingende danceperformance. Hierna was het de beurt aan Misha Kostava en zijn djembékids. Samen verzorgden zij een spetterend optreden waarbij zowel de beginners als de gevorderden jeugdige percussionisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar wisten te krijgen.
Susanne de Rooij liet haar Voice4Kids-groep een verrassend optreden verzorgen, waarbij zingen en dansen centraal stonden. Het optreden bestond uit een medley van diverse musicalklassiekers. De presentatie werd afgesloten met een indrukwekkend knappe voorstelling van een aantal jeugdige acteurs en actrices. Onder leiding van docente en regisseur Pim Karhof zetten de acht  jeugdige toneeltalenten het stuk “De terugreis van Odysseus” op de planken. Het publiek genoot zichtbaar van voorstelling waarbij indrukwekkend veel tekst door de kinderen zich  meester was gemaakt. Een groot compliment dus aan Pim en zijn toneelkids.

Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen (met dank aan Daan S bloemenwinkel) als dank voor hun geweldige inzet. Vanzelfsprekend ook een woord van dank voor Richard Veenvliet van Het Trefpunt die voor het licht en het geluid en de diverse enthousiaste vrijwilligers voor hun werk achter de schermen.

Aanmelden voor de vele jeugdwerkcursussen is binnenkort weer mogelijk, want na de zomervakantie kunnen wekelijks opnieuw zo’n 200 kinderen genieten van meer dan 20 verschillende cursussen; vooralsnog in het Oegstgeester Dorpscentrum. De inschrijving van deze cursussen gaat mogelijk al voor de zomervakantie van start.