Ingrid en Diderik in het zonnetje gezet!

Ingrid en Diderik in het zonnetje gezet!
Geheel onverwacht zijn KIVA-organisatoren Ingrid Strien en Diderik Selier tijdens de 36st editie van de populaire Kindervakantieweek, waarvan zij al weer namens de Stichting Evenementen al weer voor de tiende keer voor de organisatie tekenden, in het zonnetje gezet.


Na de KIVA-disco op donderdagavond 28 augustus werden zij ontvoerd naar hun eigen huis, waar met vereende krachten hun voortuin een geheel nieuwe uistraling had gekregen. De straat was volgestroomd met vele tientallen belangstellenden die getuige waren van het doorknippen van een rood-wit afzetlint, waarna vol verbazing en ontroering de Oegstgeesternaren hun tuin konden bewonderen.
Tijdens de sluiting van KIVA 2008 op vrijdag 29 augustus ontvingen Ingrid en Diderik uit handen van de KIVA-leiding Stephan Timmers en Gera van den Berg - mede namens leiding, kinderen en ouders - een schitterende karikatuur.

Toch blijven de actieve Oegstgeesternaren benadrukken dat dankzij de inzet van zoveel enthousiaste vrijwilligers een KIVA organiseren onmogelijk is. Iets waar Oegstgeest best heel trots op mag zijn...
Stichting Evenementen, die ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland de jeugdwerkactiviteiten kan realiseren is al druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw Evenementenseizoen boordevol cursussen en vakantieactiviteiten. Meer info over deze activiteiten is binnenkort onder meer te lezen op deze webiste.
Meer verrassende info over de 36 KIVA en de verrassing voor Ingrid en Diderik is te lezen op www.oegstgeestercourant.nl.