Inschrijving KIVA 2013 nog steeds mogelijk!

Inschrijving KIVA 2013 nog steeds mogelijk!
Zaterdag 22 juni j.l. is de inschrijving van de 41ste KIVA van start gegaan.

Inmiddels hebben 251 kinderen zich voor de populaire vakantieweek laten inschrijven.
Aanmelden is alleen nog beperkt mogelijk (afhankelijk van de beschikbare leiding) in het Gemeentecentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest).
Omdat er momenteel geen activiteiten in het Gemeentecentrum zijn is het jeugdwerkkantoor beperkt open. Daarom is het verstandig om een afspraak te maken als u uw kind(eren) nog op wilt geven.

Met het thema - KIVA-kids got Talent!!! - kunnen kinderen tijdens de Kindervakantieweek laten zien waar zij goed in zijn of misschien willen worden.
Inschrijflocatie is de huidige uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk: Het Gemeentecentrum aan de Lijtweg. Afhankelijk van de beschikbare leiding kunnen zo een 250-300 kinderen in de basisschoolleeftijd (groepen 3 tot en met 8!) zich opgeven voor de populaire Kindervakantieweek.

Het belooft ook dit jaar een schitterend slot van de zomervakantie te worden boordevol leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van het basisonderwijs. Via de Oegstgeester basisscholen is de KIVA-folder verspreid met daarin het inschrijfformulier waarmee de kinderen aangemeld kunnen worden. De folder is ook af te halen in het Gemeentecentrum.

Leiding van harte welkom!
Mensen die het leuk vinden om als leiding hun steentje bij te dragen aan de leukste kinderweek van Oegstgeest kunnen zich via de website bij de Stichting Evenementen aanmelden.
Afhankelijk van de beschikbare leiding zal worden bekeken hoeveel kinderen dit jaar aan de Kindervakantieweek kunnen deelnemen.

Kijk voor de voorwaarden van inschrijven en de verdere informatie over de KIVA 2013 op deze website bij kiva-activiteiten of bel 071-5171540.