Kaartverkoop voor musical Annie van start!

Kaartverkoop voor musical Annie van start!
Op vrijdag 23 mei en zaterdag 24 mei presenteert de Stichting Evenementen de musical Annie in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond.
Kaarten a 10,00 zijn via deze site te reserveren: klik op de knop contact - geef uw gegevens (naam - adres - postcode - woonplaats - tel.nr - e-mail-adres) door een geef aan hoeveel kaarten u voor welke musicaldag wilt reserveren.
Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de inschrijving.

De afgelopen maanden is er door 20 musicalkids onder professionele leiding van Laura Burgmans keihard gewerkt om alles op tijd rond te krijgen.
Om nog meer mensen in de gelegenheid te stellen om de uitvoering te kunnen bijwonen wordt de musical nu op twee avonden gepresenteerd.
Het is geweldig om te zien waartoe de jeugd vandaag de dag in staat is aldus Evenementen-nitiatiefnemer Diderik Selier. Hij is blij dat er de laatste tijd weer steeds meer belangstelling bestaat voor de jeugdwerkactiviteiten die in het Gemeentecentrum worden aangeboden. Het heeft een paar jaar geduurd voordat men de weg naar de nieuwe jeugdwerklocatie heeft gevonden, maar gelukkig draait alles nu weer grotendeels naar wens.

Onder leiding van musicaldocente Laura Burgmans, die zelf al een aantal jaren in de meest uiteenlopende producties en als zangeres op de planken staat, is er zon 35 weken op de donderdagmiddag keihard gewerkt aan zang, dans en acteren, de drie belangrijke vakgebieden die je moet beheersen als je in een echte musical wilt staan.

Vorig jaar meldde Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier al trots te zijn de rechten te hebben gekocht voor de uitvoering van de Disneyversie van de juniorversie van de populaire musical en uiteraard hoopt hij dat zeker nu de productie op twee avonden wordt uitgevoerd door nog meer mensen bezocht zal worden.

Wilt u zelf getuige zijn van de prestaties van de musicalkids? Neem snel contact op met de Stichting Evenementen!