Kids op de planken!

Kids op de planken!

Foto's Presentatie 11 juni 2017

Opnieuw beloooft het een schitterend feest te worden in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond (Herenweg 88, Warmond) waar de presentatie plaats zal vinden.
Mede gezien de leeftijd van de jongste kinderen en de ervaringen tijdens de vorige presentaties is er voor gekozen om twee presentaties te houden. De zaal is een kwartier voor aanvang geopend. 

De eerste presentatie – van 15.30 uur tot ca. 16.15 uur – is bedoeld voor de kinderen die deelgenomen hebben aan de Peuterdanscursus, de K3-danscursussen en Kidsdance.
De tweede presentatie – van 16.30 uur tot ca. 17.45 uur – is bedoeld voor de kinderen die deelgenomen hebben aan de cursussen Voice4Kids, Street- and Clipdance, Toneel Spelen en Djembe en Percussie.
Natuurlijk is het mogelijk om beide presentaties bij te wonen.

Tijdens de presentatie zal de Stichting Evenementen vooral vooruitblikken... Niet alleen naar de komende cursussen en de "gewone" vakantieactiviteiten, natuurlijk ook naar de komende Kindervakantieweek en het op hande zijnde jubileumjaar...

Kaarten voor de Presentatie
Het zou fijn zijn als u vooraf een kunt aangeven met hoeveel mensen u de presentatie wilt bijwonen.
Stuur even een mailtje met de naam en cursus van uw kind(eren) en het aantal kaarten dat u wilt afnemen.
De entreekaarten kunt u afhalen en betalen op de volgende dagen/tijden afhalen in Dorpscentrum Oegstgeest (Lijtweg 9, Oegstgeest):
Dinsdag 6 juni - van 15.30 uur tot 16.30 uur
Woensdag 7 juni - van 13.30 uur tot 15.30 uur
Donderdag 8 juni - van 14.30 uur tot 16.30 uur
Vrijdag 9 juni - van 16.00 uur tot 18.00 uur

Vooraf gereserveerde kaarten voor de presentatie kosten € 3,50 p.p. (incl. kopje koffie/thee of flesje frisdrank). Alleen de resterende kaarten worden aan de zaal verkocht. De kosten bedragen dan € 5,00 p.p.
Wilt u zeker zijn van een plaats, zorg er dan voor dat de kaarten op 9 juni zijn afgehaald.