Kids schitteren in “the Spotlights”!

Kids schitteren in “the Spotlights”!

Verdeeld over twee presentaties lieten de kinderen die in de periode oktober 2018 tot januari 2019 deelgenomen hebben aan de dans-, Voice4Kids-, toneel- en djembécursussen zien wat zij tijdens de lessen geleerd hebben: Ze stonden echt te stralen in “the Spotlights”.

De eerste presentatie stond in het teken van Peuterdans en K3-dans, begeleid door dansdocente Inge Pieterse. Deze keer stonden De Seizoenen centraal. Vertederend waren de dansjes van de Peuters en kleurrijk waren de optredens van de K3-kids  met populaire nummers als “Bloemendans”, “Als het binnen regent” en “Jodelee”.

Na de pauze liet Susanne de Rooij haar Voice4Kids-groep een verrassend optreden verzorgen dat in het tekenstond van Disney’s Vaiana en Frozen.
De Streetdance-groep verzorgde o.l.v. Inge Pieterse een spetterende performance met Fergalicious de verrassende urbanmix OpzijCarexplosionOpzij.
Ook de djembékids wisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar te krijgen.
Onder toeziend oog van docent en regisseur Pim Karhof zetten zeven jeugdige toneeltalenten het stuk “Romeo en Julia” op de planken. Tijdens deze bijzondere en eigentijdse versie van Shakespeare’s klassieker genoot het publiek zichtbaar. Het was indrukwekkend om te zien hoeveel tekst door de kinderen zich in korte tijd meester was gemaakt. Een groot compliment dus aan Pim en zijn toneelkids.

Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen (met dank aan Daan S nieuwe bloemenwinkel uit Nieuw Rhijngeest) als dank voor hun geweldige inzet. Vanzelfsprekend was er ook een woord van dank voor Fred Kuipers van Het Trefpunt die voor het licht en het geluid zorgde en Evenementenvrijwilligers voor hun werk achter de schermen…

Hoewel binnenkort de nieuwe cursussenfolder uit komt is het nu al mogelijk om kinderen aan te melden voor een aantal nieuwe jeugdwerkcursussen die vanaf maart van start zullen gaan.

Meer info over alle Evenementenactiviteiten? Kijk op www.st-evenementen.nl of bel 071-5171540.