Kinderen stralen in The Spotlights

Kinderen stralen in The Spotlights

De eerste presentatie stond in het teken van Peuterdans en K3-dans, begeleid door dansdocente Inge Pieterse. Deze keer stond hun optreden in het teken van Prinsen en Prinsessen.
Vertederend waren de dansjes van de Peuters en kleurrijk waren de optredens van de K3-kids  met populaire nummers als “Wie wordt straks mijn liefje” en “Prinses”.
Na de pauze liet Susanne de Rooij haar Voice4Kids-groep een verrassend optreden verzorgen dat in het teken stond van Jungle Book, the Sound of Music en Annie…
De Streetdance-groep verzorgde o.l.v. Inge Pieterse een spetterende performance met Konshens en Sigala.
Onder toeziend oog van docent en regisseur Pim Karhof zetten negen jeugdige toneeltalenten het stuk “Peer Gynt” op de planken. Tijdens deze bijzondere en eigentijdse versie van het toneelstuk van Henrik Ibsen (uit 1867) genoot het publiek zichtbaar. Het was indrukwekkend om te zien hoeveel tekst door de kinderen zich in korte tijd meester was gemaakt. Een groot compliment dus aan Pim en zijn toneelkids.
Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen (met dank aan Daan S bloemenwinkel) als dank voor hun geweldige inzet.
De jeugdwerkactiviteiten van de Stichting Evenementen worden ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk

Binnenkort start de voor-inschrijving voor het nieuwe Evenementenseizoen met opnieuw een breed aanbod van cursussen en activiteiten.