Komend seizoen actiever met Evenementenreizen

Komend seizoen actiever met Evenementenreizen
De Oegstgeester vrijwilligersorganisatie Stichting Evenementen gaat zich vanaf het nieuwe Evenementenseizoen weer actiever bezighouden met het verzorgen van haar populaire concert-, musical- en theaterreizen.
Vanaf diverse opstapplaatsen kan er vanaf september weer afgereisd worden naar theaters en zalen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Delft, Hoofddorp en Zoetermeer om de deelnemers te laten genieten van de meest uiteenlopende voorstellingen op concer-, musical- en theatergebied. Ook hoopt de Stichting Evenementen een aantal ballet-, opera-, operette- en ijsgalareizen in de programmering op te nemen. Zodra er meer bekend is over de nieuwe Evenementenreizen kunt u de informatie hierover lezen in dit blad.

Uiteraard is het voor dit blad onmogelijk om alle achtergrondinformatie bij de voorstellingen waarnaar de Stichting Evenementen reizen hoopt te kunnen verzorgen in dit blad te plaatsen. De meest complete informatie kunt u lezen op de internetsite van de Stichting Evenementen www.st-evenementen.demon.nl
Voor veel ouderen die niet zelf in de gelegenheid zijn om via internet de programmering van de Stichting Evenementen te raadplegen is er nu goed nieuws. De volledige planning van de Evenementenreizen is ook thuis vanuit de luie stoel via de eigen televisie te raadplegen. Ga naar de regionale televisiezender Holland Centraal en kies dan teletekstpagina 325. Ook dan bent u op de hoogte van de nieuwste Evenementenplannen.