Laatste cursussen in het Gemeentecentrum?

Laatste cursussen in het Gemeentecentrum?
Binnenkort start er weer een breed aanbod van jeugdwerkcursussen in het Gemeentecentrum, waaraan zo’n 200 kinderen kunnen deelnemen. Tot juni is er nog een breed jeugdwerkaanbod, hierna is het de vraag of dergelijke activiteiten nog in Oegstgeest plaats kunnen vinden…

Djembé en meer…
Misha Kostava hoopt weer diverse kinderen te verwelkomen bij zijn unieke djembecursussen. Nieuw is dat naast het trommelen op prachtige Afrikaanse trommels hij de kinderen ook kennis wil laten maken met een aantal andere percussie-instrumenten. De cursus wordt afgesloten met een indrukwekkende presentatie.

Dansen voor diverse leeftijdsgroepen
N.a.v. de vele positieve reacties op de danscursussen van Eline Roosemalen meldt de sympathieke dansjuf binnenkort opnieuw van start te willen gaan met haar populaire danslessen: Zowel op de woensdag als op de donderdag zijn er danslessen voor diverse leeftijdsgroepen: Van Peuterdans en K3-dans tot Dancingtime, Kidsdance en Street/Clipdance met Zumba.

Creatief actief
Tegenwoordig kunnen creatieve kids ook weer terecht bij de Stichting Evenementen. Op de dinsdag zijn er de cursussen tekenen/schilderen (6 t/m 9 jaar) en Creakids (6 t/m 9 jaar).
Op de woensdag gaan bij voldoende animo de cursussen tekenen/schilderen (8 t/m 12 jaar) en later de cursussen Woodykids (9 t/m 12 jaar) en het Juniorlab (8 t/m 11 jaar) van start.

Culinair genieten!
Bijzonder populair zijn de diverse bak- en kookcursussen die op de woensdag, donderdag en vrijdag gegeven worden. Zo’n 35 kinderen (8 t/m 12 jaar) kunnen binnenkort weer wekelijks actief deelnemen aan deze culinaire cursussen…

Musical en Toneel
Docente Susanne de Rooij is op dit moment keihard met haar musicalkids aan het werk aan de voorbereidingen voor de musical De Koning van de Jungle, die op 21 juni op de planken zal worden gezet. Deze musicalcursus is inmiddels volgeboekt.
Wie het leuk vindt om zelf op de planken te staan in een geweldige toneelproductie kan zich aanmelden voor de Toneelcursus van acteur, regisseur en toneelmaker Pim Karhof. Hij hoopt opnieuw op de vrijdag diverse jeugdige acteurs en actrices te verwelkomen…

Spelen met muziek…
Er is nog een beperkt aantal plaatsen bij de inmiddels gestarte cursus Spelen met Muziek, waarvan het tweede blok begin dit jaar van start is gegaan. Tijdens deze cursus maken kinderen van 4 t/m 6 jaar op een ongedwongen manier kennis met de basisbeginselen van muziek.

Yoga voor kids!
Naast haar eigen yogacursussen hoopt Saskia Lequin op de dinsdagmiddag ook bij de Stichting Evenementen een aantal nieuwe yogakids te verwelkomen. De cursus wordt gegeven aan kinderen in de basisschoolleeftijd, waarbij ingespeeld wordt op de individuele mogelijkheden van de aanwezige yogakids…

Aanmelden is mogelijk via deze website.