Leuke activiteiten in Kerstvakantie!

Leuke activiteiten in Kerstvakantie!
Ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Holland Rijnland kan de Stichting Evenementen ook in deze kerstvakantie weer zorg dragen voor een aantal bijzonder leuke en sfeervolle vakantieactiviteiten, welke zich in het Gemeentecentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest) zullen afspelen. Zo is er een gezellige Winterknutselochtend, opent het Kinderkookcafe op twee tijden haar deuren en wordt de kerstvakantie afgesloten met een leuke Kinderbios.
Daarnaast verzorgt jeugdcentrum Friendz een schitterend Laser Game Avontuur op de parkeerplaats voor Zwembad Poelmeer.

Lasergamen
Dinsdag 24 december kun je lasergamen in Oegstgeest! Het sportjongerenwerk van de STJJHR organiseert vanaf 13.00 uur de Lasergame Experience op het parkeerterrein bij zwembad Poelmeer, voor de deur van jongerenruimte Friendz. En als klap op de vuurpijl is deze activiteit voor kinderen en jongeren uit Oegstgeest (vanaf 10 jaar!) gratis toegankelijk, tenminste... als je een kerstbal inlevert...

Winterknutselen
Donderdag 2 januari is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een gezellige Winterknutselochtend. Deze keer kunnen kinderen van 6 t/m 8 jaar onder begeleiding van diverse enthousiaste vrijwilligers allerlei leuke winter-knutsel-dingetjes gaan maken. Er zal hard keihard worden gewerkt, zodat de kinderen ook een aantal leuke werkstukjes mee naar huis kunnen nemen.
Kosten: ‚ā¨ 7,50 p.p. (incl. materiaalkosten, smakelijke verrassing en goede begeleiding).

Smikkelen en Smullen
Op veelvuldig verzoek opent het Kinderkookcafé ook in de eerste week van het nieuwe jaar haar deuren. Donderdag 2 januari zijn er twee kookactiviteiten voor culinaire kids van 8 t/m 12 jaar, die zich weer op culinair gebied kunnen uitleven...

Kinderbios
Vrijdag 3 januari is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een bijzonder leuke filmmiddag. Welke film er gedraaid zal worden is binnenkort hier te lezen.

Meer info? Plaatsen reserveren?
Klik op de knop activiteiten - vakantie - Kerstvakantie...... Lees daar alle verdere bijzonderheden... Kies dan de inschrijfknop en het inschrijfformulier van de kerstvakantie.

Iedereen natuurlijk hele fijne feestdagen en een in alle opzichten fantastisch 2014!!!