Leuke vakantieactiviteiten in Voorjaarsvakantie!

Leuke vakantieactiviteiten in Voorjaarsvakantie!

Ondersteund door Stichting Jeugd- en Jongerenwerk kan de Stichting Evenementen in de voorjaarsvakantie weer zorgdragen voor een aantal leuke vakantie-activiteiten:
Knutselen, Koken, Djembé & Percussie, K3-dans, Kidsdance, Street- en Clipdance met Hip Hop, Hoop-Dance en naar de Bios…

Het is allemaal weer mogelijk in Dorpscentrum Oegstgeest (Lijtweg 9, Oegstgeest).

Woensdag 1 maart
Van 10.00 tot 12.00 uur is er een gezellige knutselochtend, die geheel in het teken van het voorjaar zal staan. Dankzij de inzet van diverse enthousiaste vrijwilligers  kunnen kinderen vanaf 6 jaar allerlei leuke voorjaars-knutsel-dingetjes gaan maken. Er zal ook deze keer keihard gewerkt worden, zodat de creakids ook een leuke voorjaarscreatie mee naar huis kunnen nemen.
‚Äč's Middags opent het Kinderkookcafé op verschillende tijden haar deuren. In kleine groepjes zullen kinderen van 8 t/m 12 jaar zelf een maaltijd klaar gaan maken. Na de instructie en het voorbereidende snijwerk mogen de kids zelf in de pannen roeren. Na het afwassen en opruimen mogen de kinderen het eten mee naar huis nemen, zodat ook thuis iedereen versteld zal staan van de verrichtingen van de jeugdige koks.
De kooklessen worden gegeven van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 17.00 uur.
Ook zijn er Djembé- en Percussie-workshops waarbij Misha Kostava kinderen van 7 t/m 15 jaar opnieuw in de gelegenheid stelt om kennis te maken met deze bijzondere Afrikaanse trommels en andere percussie-instrumenten. De workshops worden gegeven van 13.30 - 14.30 uur en van 14.30 tot 15.30 uur.

Donderdag 2 maart
Deze vakantiedag kan er gedanst worden! Dansdocente Inge Pieterse verzorgt dansworkshops voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen: Voor de K3-fans is er natuurlijk K3-dans (4-6 jaar) en voor de oudere dancekids zijn er de workshops Kidsdance (6-9 jaar) en Street- & Clipdance met  Hip-Hop (9-12 jaar).

Vrijdag 3 maart
De laatst vakantiedag is er van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige kinderbios, bedoeld voor kinderen va. 6 jaar. Natuurlijk wordt er tijdens deze speciale filmmiddag een bijzonder leuke film gedraaid en zullen de jeugdige filmfans getrakteerd worden op een smakelijke traktatie. Zodra bekend is welke film er gedraaid gaat worden is dit te zien op de Evenementenwebsite.
Ook kan een aantal kinderen deze middag kennis maken met Hoop-Dance: een nieuwe danstrend uit Amerika. De naam zegt het al…Dansen met een hoepel!!! Tijdens deze bijzondere dansvorm leer je trucjes te doen met de hoepel: met de hand…om je taille… Misschien lukt het je al om tijdens deze eerste workshop echt te dansen: Echt “Hoop-dancing” dus!  De les wordt door Hoop-dance-docente Nathalie de Jong gegeven van van 16.00 uur tot 17.00 uur gegeven door Hoop-dance-docente Nathalie de Jong.

Inschrijven / Informatie
Het is belangrijk om uw kind(eren) vooraf aan te melden. Het aantal beschikbare plaatsen is immers beperkt.
Wilt u meer weten over de beschikbaarheid van plaatsen? Klik hier
Aanmelden is mogelijk via deze website (knop inschrijven). Nog vragen/opmerkingen? Bel dan 071-5171540.