Leuke Voorjaarsvakantieactiviteiten!

Leuke Voorjaarsvakantieactiviteiten!

Ondersteund door de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland valt er dankzij de Stichting Evenementen ook in deze voorjaarsvakantie weer van alles te beleven:

Woensdag 25 februari
's Ochtends is er deze dag een gezellige knutselochtend, die geheel in het teken van het voorjaar zal staan. Deze vakantieactiviteit, bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar wordt begeleid door een aantal enthousiaste vrijwilligers.
’s Middags open het Kinderkookcafé op twee tijden haar deuren. In kleine groepjes zullen kinderen van 8 t/m 12 jaar zelf een maaltijd klaar gaan maken. 
Verder is Misha Kostava aanwezig met zijn speciale vakantieworkshops Djembé- en Percussie, bedoeld voor kinderen van 7 t/m 15 jaar.
Nu meetrommelen en direct na de vakantie deelnemen aan de cursussen? Het is nog mogelijk…

Donderdag 26 februari
Met een knipoog naar de vele talentenjachten die vandaag de dag worden georganiseerd verzorgt musicaldocente en zangeres Susanne de Rooij op deze dag 's middags twee unieke workshops Voice4Kids waarbij kinderen verdeeld over twee leeftijdsgroepen kunnen ervaren hoe het is om zichzelf in de spotlights te presenteren: een combinatie van zingen, dansen en performen.

Vrijdag 27 februari
’s Ochtends opent het Juniorlab van 10.00 uur tot 12.00 uur haar deuren speciaal voor nieuwsgierige kids van 8 tm 12 jaar. Tijdens deze speciale vakantie-editie van “het lab” worden leuke experimentjes gedaan, waarbij natuurlijk het “hoe en waarom” van allerlei proefjes ontdekt wordt.
Van 14.00 uur tot 16.00 uur een gezellige kinderbios, bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Natuurlijk wordt er tijdens deze speciale filmmiddag een bijzonder leuke film gedraaid en zullen de jeugdige filmfans getrakteerd worden op een smakelijke traktatie. Zodra bekend is welke film er gedraaid wordt is deze informatie te zien op deze website (bij voorjaarsvakantieactiviteiten).

Let op! Vooraf aanmelden is beslist noodzakelijk!
Meer inhoudelijke info over de activiteiten, de beschikbaarheid van plaatsen en de wijze van aanmelden?
Klik op de knop activiteiten en kies bij "vakanties" voor "voorjaarsvakantie".
Aanmelden is mogelijk via de knop inschrijven. Kies vervolgen het inschrijfformulier "voorjaarsvakantieactiviteit".

A Ga maar  www.st-evenementen.nl. Geen internet? Bel dan 071-5171540.