Meer dan 200 belangstellenden genoten van Annie - de musical!

Meer dan 200 belangstellenden genoten van Annie - de musical!
Op 23 en 24 mei j.l. presenteerden de Musicalkids van de Stichting Evenementen o.l.v. hun musicaldocente Laura Burgmans de musical Annie in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. Totaal genoten zon 200 belangstellenden van de verrichting van de jeugdige musicaltalenten, die op beide avonden op indrukwekkende wijze de musical op de planken wisten te zetten.

O.l.v. Laura Burgmans, die zelf al een aantal jaren als musicalster in diverse producties en als zangeres op de planken staat, is er zon 35 weken op de donderdagmiddag keihard gewerkt aan zang, dans en acteren, de drie belangrijke vakgebieden die je moet beheersen als je in een echte musical wilt staan.
Op overtuigende wijze wisten de musicalkids hun versie van het overbekende verhaal van het weesmeisje Annie voor het voetlicht te brengen. In de hoofdrol schitterde Willemijn van Schie, maar ook de inzet van alle andere kinderen was geweldig. Leuk was de aanwezigheid van hond Sandy (in het dagelijks leven Finnegan) die ook een bescheiden rol in de musical speelde..
Aan het eind van de musicalvoorstellingen mochten de musicalkids samen met hun Laura een minutenlang en overweldigend applaus in ontvangst nemen. Ook was er veel waardering voor Piet Ouwehand (geluid) en Richard Veenvliet en Fred Kuiper (licht, Het Trefpunt) voor hun bijdrage aan de schitterende musicalperformance.
Komend weekend verzorgt de Stichting Evenementen opnieuw een presentatie in Het Trefpunt in Warmond. Deze keer is het de beurt aan de kinderen die deelgenomen hebben aan de dans- en djembé cursussen en de cursus Kidsstars. Belangstellenden kunnen kaarten reserveren via de Stichting Evenementen: telefonisch via 071-5171540 of via de contactknop op de internetsite www.st-evenementen.nl.