Musicalkids presenteren The Sound of Music

Musicalkids presenteren The Sound of Music

Onder leiding van zangeres en musicaldocente Susanne de Rooij schitterden de musicalkids in de spotlights tijdens de speciale uitvoering deze schitterende en tijdloze musical. Zingen, dansen en acteren: Het was allemaal te zien tijdens de bijzondere versie van The Sound of Music die de musicalkids in zo’n 30 lessen hebben ingestudeerd en waarbij diverse kinderen zelfs meerdere rollen speelden.

Ook deze bijzondere musicalversie van The Sound of Music vertelde het wereldberoemde verhaal over postulante Maria van moeder overste de opdracht krijgt om als gouvernante te werken voor de zeven kinderen van kapitein Von Trapp, die zijn kinderen met strenge hand wil opvoeden. Maria wil daar verandering in brengen door meer vrolijkheid in het leven van de kinderen te brengen en weet uiteindelijk de charmes van de kapitein te winnen.In deze bijzondere musicalversie mochten natuurlijk de bekende Sound of Music-liedjes niet ontbreken. Zo’n 75 belangstellenden genoten o.m. van “Do-Re-Mi”, “Edelweiss”, “Adieu, Vaarwel” en “Hoe hoor de berg lijkt”.

Susanne en de kinderen hadden samen voor veel van de benodigde kleding en attributen gezorgd. Ook waren er prachtige nonnen-pakken en legerjassen van Kledingverhuurbedrijf Hoppezak uit Leiden, waardoor de musical samen met de ondersteuning van Richard Veenvliet van Het Trefpunt (licht, geluid en beeldprojectie) een professionele uitstraling kreeg.

Aan het eind van de musical ontving Susanne de Rooij uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier een prachtige bos bloemen als dank voor haar geweldig inzet…Verder had bloemenwinkel Daan S speciaal voor de musicalkids voor prachtige gele zonnebloemen gezorgd… Eén ding was voor het enthousiaste publiek duidelijk: Claire, Fien, Finette, Hanna, Lisa, Lucas-Jan, Roos, Sara, Sarah, Sofia, Glenn en Menno: Jullie waren top!!!