Nieuwe cursussen starten na voorjaarsvakantie!

Gelijktijdig met het uitkomen van de start van de inschrijving voor de voorjaarsvakantie-activiteiten presenteert de Stichting Evenementen een nieuwe folder boordevol informatie over de nieuwe cursussen, die direct na deze vakantie van start zullen gaan. Tevens blikt de actieve Oegstgeester vrijwilligersorganisatie vooruit naar de komende Evenementen reizen en wordt bekendgemaakt wat de plannen zijn voor de komende zomervakantie.
Het gaat goed met het Oegstgeester jeugdwerk, dat ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland wordt verzorgd in het Gemeentecentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest).
Na de drukbezochte presentatie van het Oegstgeester jeugdwerk in de vorige maand bleken veel kinderen door te willen gaan met de vele jeugdwerkactiviteiten die voor kinderen in de basisschoolleeftijd mogelijk worden gemaakt.
Naast de lopende cursussen zoals Spelen met Muziek en de Musicalcursus zal direct na de voorjaarsvakantie een aantal nieuwe cursussen van start gaan. Op dansgebied kunnen kinderen zich weer heerlijk uitleven bij Shirley Peters tijdens de cursussen Peuterdans, K3-dans, Dancingtime, Kidsdance en Clip- en Streetdance met Zumba. Misha Kostava laat opnieuw kinderen kennismaken met de prachtige Afrikaanse trommels tijdens de cursus Djemb Spelen.
Ook openen het Kinderkookcaf en de Bakkerij opnieuw de deuren en kunnen de Woodykids weer aan de slag om houten voorwerpen te maken. Verder verzorgen de kunstenaressen Fem Stamkart en Monique Landesbergen aantrekkelijke teken/schildercursussen voor de creatieve kids en kunnen kinderen het toneel op bij de cursussen Kidsstars van Susanne de Rooij en toneel spelen van Pim Karhof. Bijzonder zijn de fantastische bijeenkomsten die verzorgd worden door Sacha Grootenboer, die met coperatief spelen kinderen op een hele andere manier kennis laat maken met schitterende spelinitiatieven.
Meer informatie over alle genoemde cursussen is te lezen in de speciale cursussenfolder, die deze week via de basisscholen is verspreid.
Binnenkort hopen we u ook meer informatie te kunnen geven over de vele activiteiten die de Stichting Evenementen tot aan de zomervakantie zal verzorgen. Uiteraard dan meer info over de sfeervolle Zomerkampen en de populaire Kindervakantieweek.