Nieuwste Karel de Kok-musical!

Nieuwste Karel de Kok-musical!
Op zaterdag 29 september a.s. kan vanaf 16.30 uur jong en oud genieten van de nieuwste Karel de Kok-musical. Van Hoorne Theaterproducties presenteert vol trots de voorpremière van Karel de Kok en de Droom van de Koning in het Gemeentecentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest).

Na vier jaar ervaring komt Van Hoorne Theaterproducties met het inmiddels vijfde deel van de hilarische familievoorstelling Karel de Kok. Ook deze keer is de lat hoger gelegd: een verhaal vol spanning, humor, prachtige muziek en natuurlijk geweldige kostuums zal dit jaar na de voorpremiere in Oegstgeest met een uitgebreide tour langs de Nederlandse theaters gaan.

Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Fransiscus werken op het Kasteel van Koning Klaagmaarniet in Klaagmaarnietland. Een mooi en liefelijk kasteeltje boven op een berg, dat uitkijkt over het hele land. Koning Klaagmaarniet is een lieve, goede, maar vooral vrolijke koning. Hij is alleen erg lui. Hij eet en slaapt de hele dag. s Morgens is hij nooit voor elf uur wakker. Behalve vandaag Wat doet de Koning om zeven uur op? Waarom staat hij zo te piekeren? Wat is er aan de hand met Koning Klaagmaarniet? Grote paniek bij het kasteelpersoneel! Wat is er toch met hun Koning aan de hand? Karel de Kok bereidt toch maar een heerlijk diner, immers krijgt de Koning hoge gasten op bezoek. Hofdame Frandolien probeert haar werkzaamheden ook weer op te pakken. Fransiscus heeft geen rust, hij is nog steeds in grote paniek en denkt weer dat hij de belangrijkste persoon op het kasteel is! Dan krijgen Karel, Fransiscus en Frandolien een spannende opdracht om de problemen van de Koning op te lossen. Zal het ook dit keer weer goed komen?

Deze musicalreeks is al vele jaren te zien op de Nederlandse podia. En met groot succes! Meer dan 100.000 bezoekers hebben ondertussen een voorstelling van Karel de Kok bezocht. Het enorme enthousiasme, de vrolijke liedjes, het feestje, de spanning Allemaal elementen die zorgen voor een unieke belevenis bij de jonge theaterbezoeker en hun familie. Iedereen geniet mee en dat is zo uniek!

Plaatsen reserveren is mogelijk bij de Stichting Evenementen via telefoonnummer 071-5171540 of via de contactknop op deze internetpagina.
Het is ook mogelijk om direct kaarten te kopen bij de Openbare Bibliotheek (Lange Voort 2t, Oegstgeest): maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en bij de Stichting Evenementen (Gemeentecentrum, Lijtweg 9, Oegstgeest): woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 11.00 uur.
De entreekaarten kosten 5,00 in de voorverkoop en 7,50 aan de zaal. Alleen de resterende kaarten zullen nog aan de zaal worden verkocht.
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!