Oegstgeester jeugd schittert in de spotlights!

Oegstgeester jeugd schittert in de spotlights!
Vrijdagavond 8 juni j.l. was het een drukte van belang bij de presentatie van het Oegstgeester jeugdwerk in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. Kinderen die de afgelopen maanden hebben deelgenomen aan de dans-, djemb- en toneelcursussen lieten tijdens een schitterende presentatie zien wat zij tijdens de lessen geleerd hebben.
Het was indrukwekkende prestatie van dansdocente Eline Roosemalen, toneeldocent Pim Karhof en djembdocent Misha Kostava.

Dansdocente Eline Roosemalen liet kinderen van 2 t/m 12 jaar stralen op een echt podium. Eerst was er een vertederend optreden van de Peutergroep, daarna verzorgden de K3-kids een kleurrijk optreden.

Scheidend dansdocente Shirley Peters, die in blije verwachting is en daarom haar dansactiviteiten bij de Stichting Evenementen wil beindigen, was tijdens het eerste deel van de avond aanwezig. Zij werd met dank voor haar geweldige inzet van de afgelopen jaren in de bloemetjes gezet. De nieuwe dansjuf Eline, die vanaf april de danslessen van Shirley heeft overgenomen, heeft aangegeven ook in het nieuwe seizoen bij de Stichting Evenementen de danslessen te willen blijven verzorgen...

Het tweede deel van de presentatie werd geopend door de djembkids van Misha Kostava. Zowel de djembcursisten als het indrukwekkend goede demonstratieteam wisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar te krijgen.
Tien jeugdige acteurs en actrices speelden op indrukwekkende wijze het toneelstuk De Fantastische Zoektocht. Iedereen was verrast door het hoge niveau waarmee het unieke stuk op de planken werd gezet. Acteur, regisseur en theatermaker Pim Karhof was supertrots op de verrichting van zijn toneel-talenten: Het is echt geweldig wat deze kinderen in kort tijd slechts 8 weken! hebben geleerd: Een ongelofelijk goede prestatie!!!.
Onder leiding van Eline Roosemalen zorgden de kinderen van Kidsdance, Dancingtime en Street- en Clipdance met Zumba voor diverse spetterende danceperfomances, waarmee de presentatie werd afgesloten.

Het is geweldig om te zien hoe kinderen hun talenten tijdens de jeugdwerkcursussen ontwikkelen aldus Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier. Mede dankzij de steun van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Holland Rijnland is het nog steeds mogelijk om in Oegstgeest dergelijke jeugdwerkactiviteiten kunnen verzorgen

Direct na de zomervakantie hoopt de Stichting Evenementen opnieuw wekelijks zon 200 kinderen te kunnen laten genieten van een aantal schitterende jeugdwerkcursussen die in het Gemeentecentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest) zullen worden aangeboden.