Stichting Evenementen: Maatregelen tegen het Coronavirus

Stichting Evenementen: Maatregelen tegen het Coronavirus

 

Nu het kabinet verregaande maatregelen neemt in de strijd tegen het Coronavirus en scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland niet langer open zullen zijn en ook de horeca haar deuren moet sluiten kan de Stichting Evenementen niet achterblijven: 

Zeker tot en met 11 mei zullen er bij de Stichting Evenementen geen cursussen gegeven worden!!!


Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland gaan vanaf 16 maart niet meer open en ook de horeca moet de deuren sluiten. Deze landelijke maatregelen, die aanvankelijk tot 6 april zouden duren (aldus toenmalig minister Bruins en minister Slob), zijn inmiddels verlengd tot zeker 11 mei. Na 11 mei gaan de scholen weer open en zal worden bekeken of ook (een deel van) de buitenschoolse kinderactiviteiten van de Stichting Evenementen weer gecontinueerd kunnen worden.

Zeker is dat er door de docenten bij de Stichting Evenementen zeker tot en met 11 mei geen lessen geen lessen gegeven zullen worden. Uiteraard wordt wel in overleg bepaald op welke wijze deze uitgevallen lessen later kunnen worden gecompenseerd. Ook zal bekeken worden of de presentatie en de musicaluitvoering later dit seizoen alsnog kunnen plaats vinden.

De meest actuele informatie wordt op deze website weergegeven. Uiteraard wordt iedereen ook per e-mail geïnformeerd over de laatste wijzigingen.

We hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie. 

Houd afstand en blijf gezond!