Ook Stichting Evenementen neemt maatregelen tegen het Coronavirus!

Ook Stichting Evenementen neemt maatregelen tegen het Coronavirus!

 

Nu het kabinet verregaande maatregelen neemt in de strijd tegen het Coronavirus en scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland niet langer open zullen zijn en ook de horeca haar deuren moet sluiten kan de Stichting Evenementen niet achterblijven: 
 

Zeker tot en met 6 april zullen er geen cursussen gegeven worden!!!


Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland gaan vanaf 16 maart niet meer open en ook de horeca moet de deuren sluiten.
Deze landelijke maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot 6 april, aldus ministers Bruins en Slob tijdens de op 15 maart gehouden persconcerentie. Informatie van de overheid.

Bij de Stichting Evenementen zullen docenten tot en met 6 april geen lessen geven. Uiteraard wordt wel in overleg bepaald op welke wijze deze uitgevallen lessen later kunnen worden gecompenseerd. Ook de data van de presentatie en de musicaluitvoering zullen mogelijk worden aangepast.

De aangepaste cursusdata en de nieuwe data van de presentatie en de musicaluitvoering zullen z.s.m. via de website worden weergegeven. Uiteraard wordt iedereen ook per e-mail geïnformeerd over de laatste wijzigingen.

We hopen dat u begrip heeft voor de ontstane situatie.