Presentatie Oegstgeester Jeugdwerk!

Zaterdag 19 januari 2013 verzorgt de Stichting Evenementen een presentatie van de dans- en djembecursussen en de cursus Toneel Spelen in Sociaal Cultureel Centrum Het Trefpunt (Herenweg 80) in Warmond.
Tijdens deze presentatie zullen de kinderen die deelgenomen hebben aan de dans- en djemb-cursussen en de cursus Toneel Spelen laten zien wat zij de afgelopen periode zoal geleerd hebben.
Tevens zal de Stichting Evenementen tijdens deze presentatie vooruitblikken naar de komende cursussen en vakantieactiviteiten en haar verwachtingen uitspreken over de toekomst van het Oegstgeester jeugdwerk.

Mede gezien de leeftijd van de jongste kinderen en de ervaringen tijdens de vorige presentaties is er voor gekozen om twee presentaties te houden:
De eerste presentatie van 18.30 uur tot 19.15 uur is bedoeld voor de kinderen die deelgenomen hebben aan de Peuterdanscursus en de K3-danscursussen.
De tweede presentatie van 19.30 uur tot ca. 20.15 uur is bedoeld voor de kinderen die deelgenomen hebben aan de cursussen Kidsdance, Dancingtime, Street/Clipdance met Zumba, Djemb Spelen en Toneel Spelen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om beide presentaties bij te wonen.

Kaarten zijn verkrijgbaar in het jeugdwerkkantoor in het Gemeentecentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest):
Woensdag 16 januari (13.30 uur - 16.30 uur)
Donderdag 17 januari (14.00 uur - 17.30 uur)
Vrijdag 18 januari (16.00 uur - 17.30 uur)

Vooraf gereserveerde kaarten kosten 3,00 p.p.
(= incl. kopje koffie/thee/frisdrank).
Resterende kaarten worden aan de zaal verkocht.
De kosten bedragen dan 4,00 p.p.

Wilt u zeker zijn van een plaats, zorg er dan voor dat de kaarten voor de presentatieavond zijn afgehaald.