Shirley Peters: Zumbalessen in Oegstgeest!

Shirley Peters: Zumbalessen in Oegstgeest!
Gecertificeerd Zumba-docente Shirley Peters start binnenkort met een aantal speciale Zumba-cursussen voor jongeren en volwassenen in Oegstgeest. Naast de vele danscursussen die Shirley al bij de Stichting Evenementen verzorgt hoopt zij vanaf begin november in te kunnen spelen op de toenemende vraag naar deze nieuwe combinatiecursus, waarbij ontspannen, sporten en dansen centraal staan.

Al geruime tijd is Shirley actief bij de Stichting Evenementen, waar zij diverse danscursussen voor kinderen verzorgt. Van Peuterdans en K3-dans tot Kidsdance en Clip- en Streetdance. Telkens weet zijn op perfecte wijze in te spelen op de wensen van de Oegstgeester jeugd.
Nu wil zij ook Oegstgeest kennis laten maken met deze simpele, effectieve maar vooral leuke manier van ontspannen, sporten en dansen.
De revolutionaire Zumba is genspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Met Zumba heeft u nooit het gevoel dat u bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is!

Omdat diverse ouders van kinderen die bij Shirley aan de kinderdanscursussen deelnemen hebben aangegeven zelf ook graag op dansgebied actief te willen zijn start zij binnenkort met een aantal speciale kennismakingslessen Zumba voor jongeren en volwassenen op de woensdagavond (19.30 uur tot 21.30 uur) in de Hofdijckschool (Hazenboslaan 1, Oegstgeest).
De nieuwe Oegstgeester Zumbacursussen worden mede ondersteund door de Stichting Evenementen en de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland.
Aanmelden is mogelijk via deze website (knop inschrijven - inschrijfformulier cursus) of telefonisch bij Shirley Peters via 06-11114530.