Uniek concert: Susanne de Rooij en Rob Agerbeek

Uniek concert: Susanne de Rooij en Rob Agerbeek
Zondag 24 november a.s. verzorgt Susanne de Rooij samen met het Rob Agerbeek-trio en Jan Kiewiet de Jonge (saxofoon) een uniek concert in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt aan de Herenweg 80 in Warmond. Tijdens deze schitterende middag zal vanaf 15.00 uur een gevarieerd repertoire worden gepresenteerd met veel bekende Jazzsongs. Ook is er ruimte voor haar eigen repertoire… Belangstelling om deze unieke middag bij te wonen? Reserveer snel uw kaarten…

Rob Agerbeek kan gezien worden als een van Nederlands beste Jazz Pianisten. Agerbeek kwam begin jaren ’50 met zijn ouders vanuit Nederlands Indie naar Nederland. Aanvankelijk maakte hij furore als Boogiewoogie pianist. In ‘60er jaren maakt hij o.a. deel uit van de populaire Diamond Five en gaat hij steeds meer moderne jazz spelen. Hij wordt een van Nederlands meest innovatieve Jazz pianisten. Ook is hij als veel gevraagd begeleider, met zijn trio begeleidt hij befaamde Amerikaanse musici zoals de saxofonisten Ben Webster, Hank Mobley, Dexter Gordon, George Coleman, Johnny Griffin en Gene Ammons. Ook tourt hij enige tijd met drummer Art Blakey en zijn fameuze Jazz Messengers. Hij wordt op zondag 24 November tevens bij gestaan door zijn drummer en bassist uit zijn trio genaamd Ben Schröder en Alex Milo. Daarnaast zullen zangeres Susanne de Rooij en (de Warmondse) saxofonist Jan Kiewiet de Jonge als gastoptreden meedoen.
Susanne de Rooij heeft een musicalopleiding gedaan en heeft daarmee onder andere als Ensemblelid in Musicals in Ahoy gestaan. Ze treed nu al meer dan zes jaar op als solo artiest door heel Nederland. Daarnaast is ze Musicaldocent bij Stichting Evenementen waar ze dit jaar voor de vijfde keer een kindermusical op de planken zal zetten. De uitvoering zal ook in het Trefpunt plaatsvinden.
Ze is dan ook van oorsprong een musical/pop-zangeres. Sinds 2011 heeft ze de Jazz ontdekt en daarin kan ze veel van haar muzikaliteit kwijt. Samen met het Rob Agerbeek trio zet ze een gevarieerd repertoire neer van bekende Jazzliedjes en ook haar eigen repertoire komt aan bod.
Restaurant De Beukenhof en Pasadena Productions sponsoren het evenement. Het is daarom ook mogelijk om voor € 39,50 extra deel te nemen aan een uitgebreide lunch met champagne: een groot Buffet dat speciaal voor het gezelschap wordt neergezet.

Locatie: Trefpunt (Herenweg 80 te Warmond) – Aanvang 15.00 uur – Entree € 10,00 p.p. Voor reserveringen en verdere informatie kunt u terecht bij Pasadena Productions (071-3010401 – jan@pasadena.nl) en de Stichting Evenementen (071-5171540 – info@st-evenementen.demon.nl).