Uniek Cultuuruitje: Diner + Musical Annie!

Uniek Cultuuruitje: Diner + Musical Annie!
Net als in voorgaande jaren is het dankzij de inzet van diverse Oegstgeester organisaties weer mogelijk om mensen te laten genieten van een uniek cultuuruitje:
Vrijdag 21 december verzorgen diverse culinaire Kids een lekker driegangen diner voor ca. 50 senioren. Vervolgens vertrekken we per luxe Beuk-touringcar naar het nieuwe Luxortheater in Rotterdam waar iedereen kan genieten van de schitterende musical Annie.

Cultuuruitje 2012 is een uniek samenwerkingsproject van Stichting Evenementen, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Holland Rijnland en Stichting RADIUS (Oegstgeest), ondersteund door de Provincie Zuid Holland, de Gemeente Oegstgeest en mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van De Ronde Tafel.

Na haar grote doorbraak op het witte doek in 1982 en tal van successen in de theaters over de hele wereld, komt het kleine, brutale weesmeisje met het hart van goud weer terug naar de Nederlandse theaters!
Annie slijt haar dagen in het weeshuis van de altijd bezopen Miss Hannigan (Jenny Arean / Gerrie van der Klei). Maar dan wordt Annie gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika, Oliver Warbucks (Tony Neef). Wat voor deze norse en onaardige man als een reclamestunt begint, eindigt als een vriendschap voor het leven tussen de miljonair en het straatschoffie met de rode krullen.
Een onvergetelijke familiemusical met alle hits als Tomorrow en Its a Hard Knock Life.

Vrijdag 21 december 2012 (16.30ca. 23.30 uur)
Kosten: 10,00 p.p. (incl. diner in het Kidsrestaurant, vervoer per luxe touringcar, entree)

Aanmelden?
Stichting RADIUS
maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur
Stichting Evenementen
maandag van 10.00 uur tot 15.00 uur
dinsdag/woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur
donderdag/vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur

Meer info? Neem contact op met de Stichting Evenementen via 071-5171540.