Veel belangstelling: Musicalreis naar Sister Act!

Naast het verzorgen van de vele kinderactiviteiten gaat de Stichting Evenementen zich de komende tijd ook weer bezighouden met het realiseren van een aantal activiteiten voor andere doelgroepen. Zo start de actieve vrijwilligersorganisatie binnenkort ook met een aantal concert-, theater- en musicalreizen naar theaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen en Zoetermeer. Ook staan er een aantal leuke dag en middaguitjes op het programma. Binnenkort meer over deze andere kant van de Stichting Evenementen...

De afgelopen weken is Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier er in geslaagd om bij diverse theaters afspraken te maken over het afnemen van kaarten voor een aantal toonaangevende voorstellingen in het lopende en nieuwe theaterseizoen. Dit betekent dat de Stichting Evenementen weer een aantal compleet verzorgde Evenementenreizen kan gaan verzorgen.
Na een bijzonder positief gesprek met het hoofd van de kassa van het ASAF Circustheater heeft Selier een aantal schitterende plaatsen in optie mogen laten zetten.
Op donderdag 25 april a.s. kunnen zon 45 musicalliefhebbers met de Stichting Evenementen af kunnen reizen het ASAF Circustheater om daar te genieten van de met vijf sterren bekroonde hit-musical, die onlangs in premire ging.

Joop van den Ende Theaterproducties en Whoopi Goldberg brengen Sister Act, na de succesvolle lancering op onder andere Broadway, naar Nederland. Gebaseerd op de award winnende filmhit, waarin Whoopi Goldberg zelf de hoofdrol speelde. Deloris Van Cartier is een diva met veel noten op haar zang, maar zonder succes. Nadat ze per ongeluk getuige is van een criminele afrekening zoekt ze noodgedwongen haar toevlucht in een klooster met weinig stemvaste nonnen en een bijzonder strenge Moeder Overste. Deloris helpt haar zusters hun stem te vinden en herontdekt daarbij ook onverwachts haar eigen stem. Een hilarisch en hemels verhaal dat zich afspeelt in het meest swingende klooster van Nederland.
De hoofdrollen in Sister Act worden gespeeld door o.m. Carolina Dijkhuizen (Deloris), Simone Kleinsma (Moeder Overste), Stanley Burleson (Curtis), Edwin Jonker (Eddie), Frans Mulder (Monseigneur O\\\\\\\'Hara) en Christanne de Bruijn (Mary Robert).

Gezien de te verwachte belangstelling is het verstandig om snel te reageren als uw belangstelling voor deze unieke musicalreis gewekt is. Inmiddels is de eerste reis al volgeboekt. Mogelijk start snel de inschrijving voor een extra musicalreis!

Plaatsen reserveren is mogelijk via de knop inschrijven van het keuzemenu.
Nog verdere vragen? Bel dan: 071-5171540.