Veel belangstelling voor KIVA 2014

Zaterdag 21 juni is om 10.00 uur de inschrijving van de 42ste Kindervakantieweek van start gegaan.
Op dit moment hebben 235 kinderen zich voor de KIVA laten inschrijven...

In de laatste week van de Zomervakantie hoopt de Stichting Evenementen, ondersteund door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Holland Rijnland, weer zorg te kunnen dragen voor een schitterende vakantieweek met dit jaar als thema “KIVA – the Movie!”.
Even na 8.00 uur stonden de eerste mensen in de rij om hun kinderen aan te melden voor de populaire vakantieweek, die van 25 t/m 29 augustus zal worden gehouden. Tijdens de eerste KIVA-dag lieten al meer dan 200 kinderen zich inschrijven…

Het was weer een gezellige drukte van belang bij de vaste uitvalsbasis van het Oegstgeester jeugdwerk: het Gemeentecentrum aan de Lijtweg. Even na 8.00 uur stonden de eerste mensen in de rij om hun kinderen aan te melden voor de populaire Kindervakantieweek. Dankzij de inzet ven Evenementenvrijwilligers Wilma, Frank en Erwin konden de aanmeldingen vlot verwerkt worden. Opnieuw worden zo’n 250 kinderen uit de groepen 3 t/m 8 in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan een activiteitenweek boordevol leuke en afwisselende activiteiten.
Omdat het pas laat duidelijk is geworden dat het Gemeentecentrum haar deuren dit jaar nog open zou houden is de organisatie van de KIVA week pas laat op gang gekomen. Momenteel wordt er keihard gewerkt aan de uiteindelijk vaststelling van het programma en ook leidinginschrijving is inmiddels in volle gang…
Mensen die het leuk vinden om als leiding hun steentje bij te dragen aan de leukste kinderweek van Oegstgeest kunnen zich via de website bij de Stichting Evenementen aanmelden. Afhankelijk van de beschikbare leiding zal worden bekeken hoeveel kinderen dit jaar aan de Kindervakantieweek kunnen deelnemen.