Veel lof voor Musicalkids!

Veel lof voor Musicalkids!
Vrijdag 14 juni j.l. presenteerde de Stichting Evenementen o.l.v. Susanne de Rooij Belle en het Beest de Musical in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. Onder grote belangstelling schitterden de 14 musicalkids in de spotlights.

In de hoofdrollen schitterden Femke Koster als Belle en Yvette Schippers als het Beest. Daarnaast waren er ook prachtige rollen van o.m. Fleur van Duuren (Gaston), Anouk Kempen (Lefou), Mylne Duivenvoorde (Maurice), Manon Falentijn (Boekenman), Samantha van Delft (Lumire), Leonora Wolda (Pendule), Puck Verheul (Mevrouw Tuit) en Anne Sofie van Tongeren (Barstje)
Diverse kinderen hadden zelfs meerdere rollen, hetgeen nog meer indruk maakte bij het aanwezig publiek.
De musical kreeg extra uitstraling door de fantastische kleding en attributen van Simone Telder (Monoo Fashion and Costume Design), hairstyliste en visagiste Elliet Martinez (Alvamar) en de licht- en geluidsverzorging van Richard Veenvliet (Het Trefpunt). Ook een speciaal woord van dank aan Evenementenvrijwilliger Martin Reedijk (werkzaam bij BCC) die dvd-opnames heeft gemaakt en Laura Burgmans en Pim Karhof voor de regie-adviesen en Daan S Bloemenwinkel, die - speciaal voor de musicalkids - een aantal prachtige zonnebloemen van de veiling heeft gehaald.
En ding was voor het enthousiaste publiek duidelijk: Femke, Yvette, Fleur, Anouk, Mylne, Manon, Samantha, Puck, Leonora, Manon, Anne- Sofie, Vika, Luna, Ella en Lieselotte: Jullie waren geweldig!
Bloemen natuurlijk ook voor musicaldocente Susanne de Rooij, die de afgelopen weken met haar musicalkids keihard heeft gewerkt om dit schitterende resultaat te bereiken.
Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier werd ook verrast: Hij kreeg uit handen van Susanne en de ouders van de kinderen een prachtige bos bloemen en financile bijdrage als dank voor zijn enorme inzet voor het Oegstgeester jeugdwerk

Ook komend seizoen hoopt de Stichting Evenementen in het Gemeentecentrum nieuwe musicaltalenten te kunnen verwelkomen voor een nieuwe musicalproductie, die mogelijk in juni 2014 op de planken wordt gezet.

Kijk voor meer info over alle Evenementenactiviteiten regelmatig op deze website. Met eventuele vragen kunt u te techt bij de actieve Oegstgeester vrijwilligersorganisatie via 071-5171540. Volg ons ook op facebook en twitter.