Veel waardering voor 36ste Kindervakantieweek.

Veel waardering voor 36ste Kindervakantieweek.
In de laatste week van de zomervakantie genoten 275 kinderen en meer dan 40(!) enthousiaste vrijwilligers van een schitterende Kindervakantieweek, die grotendeels in het teken van thema Water stond.
Het was al weer de tiende keer dat de Stichting Evenementen voor de organisatie van de KIVA zorg mocht dragen.
Het programma van KIVA 2008 had een bijzonder afwisselend karakter: Maandag werd er in het Bos van Wijckerslooth een aantal leuke bosspelen gespeeld en waren er ook op diverse andere locaties leuke spelactiviteiten. Verrassend was het optreden de mensen van van Doublee Acrobatiek Theater die met de Zwembadact een verrassende perfomance neer wisten te zetten
Dinsdag verzorgde de Stichting Evenementen op het UDO-terrein een aantal leuke veldspelen en was er rond Winkelcentrum Lange Voort en op de Oegstgeester weekmarkt een spectaculaire vossenjacht.
Woensdag werd een spetterend bezoek gebracht aan Zwembad Poelmeer en waren er rond het Gemeentecentrum een aantal bijzonder leuke attracties. Zo waren er een extra lange attractiebaan, een te beklimmen vulkaan, een pinguïn-springkussen en een Rodeo-kameel. Bijzonder was IJsco Ali, die op een wel heel bijzondere manier zijn ijs aan de KIVA-kids wist te overhandigen
Donderdag vertrokken de KIVA kids en hun begeleiders met een aantal schitterende Beuk-touringcars (twee dubbeldekkers en drie extra grote gewone touringcars!) naar Drievliet.
s Avonds zorgde de Mega Party Drive In Show voor een swingende disco-avond, compleet met supergrote bellenblaasmachine
Op vrijdag was er een spelenkermis met maar liefst 25 verschillende Oud-Hollandse spelonderdelen, was het mogelijk om even straat te tekenen en konden de KIVA-kids bij de Brandweer zelf de slang er hand nemen. Na de fantastische theaterperfomance van Fratelli Fiasco, die met de voorstelling De Dwerg kinderen en leiding tot ontroering wist te brengen werd de KIVA 2008 om ca. 16.00 uur afgesloten.
Stichting Evenementen bedankt iedereen die mee heeft gewerkt aan de realisering van deze schitterende vakantieweek voor kinderen voor hun geweldige inzet.
Fotos kijken van KIVA 2008? Klik op Fotoalbum en kies het album KIVA 2008.