Creatief

Ook op creatief gebied kan de jeugd zich uitleven bij de Stichting Evenementen. Zo wordt er gedurende dit seizoen op dinsdag en woensdag een aantal bijzonder leuke en leerzame cursussen gegeven.

Dankzij de medewerking van kunstenaressen Fem Stamkart zijn er ook dit jaar weer twee teken/schildercursussen op de dinsdag voor kinderen van 6 t/m 9 jaar (groepen 3, 4 en 5) en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (groepen 5, 6, 7 en 8).

Op de woensdag worden ook andere cursussen gegeven waar je op een of andere manier creatief bezig kunt zijn. Dit zijn de cursussen Juniorlab en Woodykids.
O.l.v. Diderik Selier e.a. leren kinderen van 8 t/m 12 jaar (groepen 5, 6, 7 en 8) allerlei leuke proefjes te doen tijdens het Juniorlab en kinderen van 9 t/m 12 jaar (groepen 6, 7 en 8) leuke houten voorwerpen te maken tijdens Woodykids. Kijk voor meer informatie over deze cursussen in het activiteitenmenu bij de knop Techniek.

Verder is er tegenwoordig ook de cursus Technicakids. Een leuke leerzame cursus waar kinderen kennismaken met technieken die te maken hebben met duurzaamheid.
Deze cursus wordt gegeven op de dinsdagmiddag en is bedoeld voor kinderen van 9 t/m 12 jaar (groepen 6, 7 en 8).