Kinderkookcafé

Kinderkookcafé

In de periode maart-juni zijn (nog) geen kook- en bakactiviteiten gepland!!!

Hieronder staat nog de oude informatie:

Op veelvuldig verzoek opent de Stichting Evenementen op drie dagen het kinderkookcafé in het Dorpscentrum. Tijdens de kooklessen leren kinderen uit de groepen 5 t/m 8 in anderhalf uur tijd in kleine groepjes zelf een maaltijd klaar te maken. Na een korte instructie en het voorbereidende snijwerk mogen de kids zelf in de pannen roeren en zullen ze telkens een overheerlijke maaltijd bereiden. Na het afwassen en opruimen mogen de kinderen het overgebleven eten mee naar huis nemen, zodat ook thuis iedereen versteld zal staan de verrichtingen van de jeugdige koks. Na een zestal kinderkookcafés runnen de culinaire kids "eigen restaurant", waarvoor de directe familie als restaurantbezoekers uitgenodigd zal worden. 

Kinderkookcafé I - woensdag - 15.30 - 17.00 uur - (8 - 12 jaar - groepen 5 t/m 8)
6, 13, 20, 27 maart, 3, 10 april + restaurantles op 17 april   -   Deze cursus komt te vervallen!

Kinderkookcafé II - donderdag - 15.30 - 17.00 uur - (8 - 12 jaar - groepen 5 t/m 8)
31 oktober 7, 14, 21, 28 november, 5 december + restaurant op 12 december 

Kinderkookcafé III - vrijdag - 15.30 - 17.00 uur - (8 - 12 jaar - groepen 5 t/m 8) 
1, 8, 15, 22, 29 november, 6 december + restaurant op 13 december

Kosten: € 70,00 p.p. (6 lessen + het runnen van een "eigen restaurant", incl. alle ingrediënten, professionele begeleiding, consumpties).

(wijzigingen voorbehouden)

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden.