Musical

Musical

Na het geweldige succes van de musicals "Grease - de Musical", "Annie - de Musical""The Sound of Music", "Fame - de Musical""Minoes-de Musical", "Belle en het Beest-de Musical""The Lion King - de musical" en "Jungle Book" presenteren de Musicalkids dit seizoen opnieuwe een schitterend musical...
Ook dit seizoen zal de musicalcursus gegeven worden door zangeres Suzanne de Rooij. Zij heeft de musicalopleiding gevolgd aan het Nederlands Musical Ensemble en kan goed dansen, zingen en piano spelen. Wil je meer over Susanne de Rooij te weten komen? Kijk even op haar eigen website: http://www.heart4music.nl/.
Tijdens de musicalcursus kunnen een kinderen/tieners in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar aan de slag gaan met zingen, dansen en acteren, de drie belangrijke vakgebieden die je moet beheersen als je in een echte musical wilt staan
Vrijdag 12 juni 2020 wordt de nieuwe musical op de planken gezet in het schitterende sociaal cultureel centrum Het Trefpunt (Herenweg 80) in Warmond.
Kaarten voor de musicaluitvoering zijn in de week voor de uitvoeringsdatum verkrijgbaar bij de Stichting Evenementen in het Dorpscentrum (verdere info volgt...).

- Musicalcursus   -   donderdag   -   16.30-18.00 uur   -   9-12 jaar
  10, 17, 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november, 5, 12, 19 december. 9, 16, 23, 30 januari, 6, 13, 20 febuari
   5, 12, 19, 26 maart, 2, 9, 16, 23 april, 14, 28 mei, 4, 11 juni. + doorlooprepetitie op vrijdag 12 juni.

Kosten: € 220,00 p.p (29 cursuslessen + 1 doorlooprepetitie + musicaluitvoering, incl. professionele begeleiding, consumpties (= limonade + snoepjes).

(wijzigingen voorbehouden)

*** In verband met het onverwachts wegvallen van het totale subsidiegeld dat voor de Stichting Evenementen beschikbaar was om voor alle kinderen in Oegstgeest via het kinderwerk betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten aan te bieden zijn de kosten voor de cursuslessen gestegen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.
Stichting Evenementen blijft zoeken naar oplossingen om ook in de toekomst betaalbare cursus- en vakantieactiviteiten voor de Oegstgeester jeugd te kunnen blijven aanbieden. 

 

Inschrijven cursus