Toneel

Toneel

Mede dankzij de vele positieve reacties op de knappe toneeluitvoeringen die de toneelkids recentelijk op de planken hebben gezet, staat de cursus Toneel Spelen gelukkig opnieuw op het programma. Onder professionele leiding van acteur, regisseur en theatermaker Pim Karhof kunnen kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar (groepen 5 t/m 8) leren hoe het is om te acteren: hoe het is om echt op de planken te staan.
We gaan aan de slag met aan de slag met en aantal verhalen die iedereen kent. Door vanuit de personages uit die verhalen nieuwe teksten te verzinnen en te gaan improviseren, ontstaat er een heel nieuw verhaal. Niets is te gek. Het doel is om met elkaar een voorstelling te maken waarin werkelijkheid en fantasie hand in hand gaan. Na een wel heel bijzonder sprookjesavontuur, een unieke versie van Romeo en Julia, Don Quichatte en de Strijd om de Kijkcijfers, Odysseus, Veel te doen om niks... zijn we benieuwd in welk toneelavontuur Pim de Toneelkids terecht laat komen... Zondag 24 januari 2021 zal een bijzondere toneelvoorstelling - met veel eigen inbreng van de jeugdige acteurs - op de planken worden gezet.

Het resultaat van Romeo en Julia (uitgevoerd op zaterdag 8 juni 2013 in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond):

https://www.youtube.com/watch?v=g6yJiz1DE3Q

Het resultaat van Een Hoop Gedoe Om Niks... (uitgevoerd op zaterdag 25 januari 2014 in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond): 

http://youtu.be/p62cLwlUOng


- Toneelcusus - vrijdag - 15.30 - 17.30 uur - (8 - 12 jaar) 
  30 oktober, 6, 13, 20, 27 november, 4, 11 december, 8, 15, 22 januari.  

kosten: € 110,00 p.p (10 bijeenkomsten, incl. professionele begeleiding, consumpties).

Inschrijven cursus

(wijzigingen voorbehouden)